Günün Özeti

Günün Özeti
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturmaları kapsamında 3'ü emekli tuğgeneral, 1'i mahrem sorumlu olmak üzere 4 kişi hakkında gözaltı kararı...

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Ankara'da 3'ü emekli tuğgeneral 4 kişi hakkında FETÖ'den gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturmaları kapsamında 3'ü emekli tuğgeneral, 1'i mahrem sorumlu olmak üzere 4 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

....

Genç kadın elinde bıçakla terör estirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen genç kadın etrafa dehşet ve korku saçtı. Genç kadın, yoldan geçen bir adama önce bıçakla saldırdı, yere yatırıp darp etti, sonrasında ise bir otomobile zarar verdi. O anlar çevredeki vatandaşların kamerasına yansıdı.

....

Camiye giren 5 çocuk yangın tüpü sıktı, malzemelere zarar verdi

Isparta'da bir camiye giren 5 çocuk, içeride yangın tüpünü sıktı, bazı malzemelere zarar verdi. Çocukların cami içerisinde yaptıkları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

...........

Kar İstanbul'a giriş yaptı

Hava sıcaklıkları düştü, kar yağışı İstanbul'un kapısına yeniden dayandı.

....

Trafiğe kapalı yol kayak pisti oldu, çocuklar babalarıyla doyasıya eğlendi

Bingöl'de bir köyde kar yağışının ardından araç trafiğine kapatılan yol kayak pistine çevrildi, babalar ve çocukları kendi yaptıkları kızaklarla kayarak karın tadını doyasıya çıkardı.

.....

30 yaşındaki Serçe uçmaya hazır

Makine mühendisliği bölümü öğrencisi Ordulu iki arkadaş, hurda olarak aldıkları ve çalışmayan 30 yıllık aracı, öğrenci bütçesiyle kendileri toparlayarak, trafiğe uygun hale getirdi. Yaklaşık 3 ay süren yapım aşamasında işçilik vermeyen öğrenciler, 15 bin lira harcayarak topladıkları aracı, trafikte günlük olarak kullanıyor.

.....

İngiltere'de Covid-19'a bağlı can kaybı 100 bini aştı

İngiltere'de korona virüs nedeniyle son 24 saatte bin 631 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 100 bin 162'ye yükseldi. İngiltere'de son 76 günde Covid-19 nedeni ile 50 bin kişi hayatını kaybetti.

Kaynak:IHA