Günün Özeti

Günün Özeti
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Harun Turhan'ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Bakan Akar'dan şehit Harun Turhan'ın ailesine taziye ziyareti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Harun Turhan'ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

.......

Ermenistan Savunma Bakanlığından darbe karşıtı açıklama

Ermenistan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, ordunun siyasete müdahalesinin kabul edilemez olduğunu vurgulanarak, "Böyle bir girişim, Ermenistan Cumhuriyeti'nin istikrar ve güvenliğini tehdit eder" denildi.

....

AB aşı üretimi ve dağıtımını hızlandıracak

İki gün sürecek olan AB Liderler Zirvesi'nin ilk günü sona erdi. İlk günün ardından Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula Von Der Leyen ve Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel basın toplantısı düzenledi. Zirvenin ilk gününde, aşı üretiminin artırılması, Covid-19 mutasyonları, seyahat kısıtlamaları, aşı sertifikası ve uluslararası dayanışma konuları ele alındı. Avrupa çapında uygulanan önlemlerin işe yaradığını belirten Leyen, "AB'de 50 milyon doz aşı teslim edildi. Yeni türlerin üstesinden gelmek için çalışmalar devam ediyor. Çabalarımız karşılığını verecek" dedi.

...........

Feci kaza anı güvenlik kamerasında

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde motosikletle bisikletin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

................

Patlayan cep telefonu yaraladı

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde patlayan cep telefonu, Murathan Kılınç'ın kolundan yaralanmasına neden oldu.

......

Gerçek güvenlik kamerasında ortaya çıktı

Malatya'da her sabah marketini açan işyeri sahibi fırından gelen ekmeklerin bir adet eksik olduğunu fark edince güvenlik kamerasını inceledi. Görüntüleri izleyen market sahibi, her gün mahalledeki bir köpeğin gelerek bir ekmeğini aldığını görünce gerçek ortaya çıktı.

Kaynak:IHA