Günün Özeti

Günün Özeti
Normalleşme süreci kapsamında korona virüs tedbirlerini esnetildi, aylar sonra ilk kez cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmadı.

Caddeler sokaklar doldu taştı

Normalleşme süreci kapsamında korona virüs tedbirlerini esnetildi, aylar sonra ilk kez cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmadı. Vatandaş, esnaf rahat bir nefes alsın denildi ama daha ilk haftada oluşan manzara korkuttu.

...

Mağaralara baskın düzenlendi: 29 gözaltı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Narkotik ve Özel Harekat ekiplerinden oluşan 200 polisin katılımıyla operasyon gerçekleştirildi.

...

Sözleşmeli öğretmen atama takvimi belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı takvimi ve kontenjanları belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıkladığı takvime göre, 19 bin 960 sözleşmeli öğretmen ataması için 15-26 Mart'ta ön başvurular alınacak.

...

Eskişehir'de dağlık arazide mahsur kalan 4 kişi helikopterle kurtarıldı

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesindeki dağlık araziye bilinmeyen bir sebeple çıkarak mahsur kalan 4 kişi, helikopter destekli operasyonla kurtarıldı.

...

Hatay'da baharın gelmesiyle çiçek açan ağaçlar görsel şölen oluşturdu

Baharın gelmesi ile Amik ovasında pembe ve beyaz renklerde çiçek açan nektarin ve erik ağaçları, renk cümbüşü oluşturdu.

....

-İHA-

Kaynak:IHA