Günün Özeti

Günün Özeti
Meydanlar, cadde ve sokaklar boş kaldı. Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta sonu

58 Saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının son günündeyiz

Meydanlar, cadde ve sokaklar boş kaldı. Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta sonu

da sürdü. Kısmı kapanmada ilk hafta sonu denetimler devam etti.

.....

Muğla'daki yangınlar kontrol altına alındı

Muğla'da dün akşam saatlerinde iki ayrı ilçede başlayan orman yangınları ekiplerin müdahalesi ile sabah saatlerinde kontrol altına alınarak söndürüldü.

.....

İstanbul'da çamur yağışı etkili oldu

İstanbul'da gece etkili olan çamur yağışı gün ağardığında belli oldu. İl genelindeki birçok noktada etkili olan çamur yağışının otomobiller üzerinde etkili olduğu görüldü. Arabalarını yıkatmak isteyen sürücüler ise oto yıkamacılara akın etti.

.....

İstanbul'da kaçak parfüm imalathanesine baskın kamerada

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine taklit üretim yapıldığı belirlenen kaçak bir parfüm imalathanesine baskın düzenledi. Baskın anı kameralara yansırken, içeride satışa hazır 3 bin 751 parfüm ve yapımında kullanılan malzemeler ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Baskında kaçak üretim yaptığı tespit edilen şüpheli ise gözaltına alındı.

....

Tunceli'de teröristlerin kullandığı 3 mağara ve EYP imha edildi

Tunceli'de devam eden "Eren-7 Mercan-Munzur Operasyonu"nda 3 mağara imha edildi. Operasyonda EYP ve çok sayıda malzeme ele geçirildi.

.....

İran'ın güneyinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

İran'ın güneyinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

....

ABD'de polis şiddetine karşı protestolar devam ediyor

ABD'nin Chicago kentinde 13 yaşındaki Adam Toledo ile Minneapolis yakınlarında 20 yaşındaki Daunte Wright'in polis tarafından vurularak öldürülmesi ülke genelinde protestoların fitilini ateşlerken, polis şiddetine yönelik protestolar da devam ediyor.

-İHA-

Kaynak:IHA