Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Pataradze'den Başkan Kasap'a Ziyaret

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Pataradze'den Başkan Kasap'a Ziyaret
Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Zurab Pataradze, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere beraberindeki heyetle Rize’ye gelen Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Zurab Pataradze, bu kapsamda Rize Belediye başkanlığını ziyaret etti.

Ekonomik , ticari ve tarımsal konular üzerinde fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sırasında Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaptığı açıklamada Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Pataradze’ye  Rize ve Gürcistan Acara bölgelerinin birbirine yakın olmasından dolayı sorumluluklarının büyük olduğunu ifade ederek, “İlişkilerimizin daha yüksek düzeyde olmasını arzu ediyoruz” dedi.

acara-ozerk-cumhuriyeti-baskani-pataradze,-rize-belediye-baskani-resat-kasapi-ziyaret-etti-(5).jpg

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Pataradze ise “Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketinde bulunmak benim için çok gurur verici. Özellikle bölgeler arası ve komşuluklarımızda  temennim odur ki mevcut olan ilişkilerimizi daha da derinleştirerek arttırmak olacaktır. Güçlü bölge güçlü devlet demektir. Nazik kabulünüze çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret, karşılıklı hediyeleşme ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

acara-ozerk-cumhuriyeti-baskani-pataradze,-rize-belediye-baskani-resat-kasapi-ziyaret-etti-(1).jpgacara-ozerk-cumhuriyeti-baskani-pataradze,-rize-belediye-baskani-resat-kasapi-ziyaret-etti-(2).jpgacara-ozerk-cumhuriyeti-baskani-pataradze,-rize-belediye-baskani-resat-kasapi-ziyaret-etti-(3).jpgacara-ozerk-cumhuriyeti-baskani-pataradze,-rize-belediye-baskani-resat-kasapi-ziyaret-etti-(6).jpg

acara-ozerk-cumhuriyeti-baskani-pataradze,-rize-belediye-baskani-resat-kasapi-ziyaret-etti-(7).jpgacara-ozerk-cumhuriyeti-baskani-pataradze,-rize-belediye-baskani-resat-kasapi-ziyaret-etti-(8).jpgacara-ozerk-cumhuriyeti-baskani-pataradze,-rize-belediye-baskani-resat-kasapi-ziyaret-etti-(9).jpgacara-ozerk-cumhuriyeti-baskani-pataradze,-rize-belediye-baskani-resat-kasapi-ziyaret-etti-(10).jpg

acara-ozerk-cumhuriyeti-baskani-pataradze,-rize-belediye-baskani-resat-kasapi-ziyaret-etti-(11).jpg