Gürcistan’dan Gelen Çocuklar Vali Kemal Çeber’i Ziyaret Etti

Gürcistan’dan Gelen Çocuklar Vali Kemal Çeber’i Ziyaret Etti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Rize’ye gelen Gürcistanlı çocukları, Rize Valisi Kemal Çeber makamında kabul etti. 

Ziyaret esnasında Vali Çeber ile bol bol sohbet etme şansı bulan Gürcü uyruklu misafir çocuklar, kendi yöresel müziklerinden oluşan bir dinleti sundular.

Misafir çocukların, ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber; “23 Nisan etkinlikleri kapsamında komşu ülke Gürcistan’dan gelen ve ilimizde misafir ettiğimiz çocukları ağırlamaktan çok mutluyum. Onlara yapmış oldukları bu nazik ve hoş ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Çeber tarafından misafire çeşitli hediyelerin verildiği program esnasında; İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’da hazır bulundu.

gurcistan’dan-gelen-cocuklar-vali-kemal-ceber’i-ziyaret-etti-(1).jpggurcistan’dan-gelen-cocuklar-vali-kemal-ceber’i-ziyaret-etti-(2).jpggurcistan’dan-gelen-cocuklar-vali-kemal-ceber’i-ziyaret-etti-(3).jpggurcistan’dan-gelen-cocuklar-vali-kemal-ceber’i-ziyaret-etti-(4).jpggurcistan’dan-gelen-cocuklar-vali-kemal-ceber’i-ziyaret-etti-(5).jpg