Gürcüdüzü Yaylası – Arhavi Bağlantı Yolu Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Gürcüdüzü Yaylası – Arhavi Bağlantı Yolu Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor
Rize'nin Fındıklı İlçesi Gürcüdüzü Yaylası ile Artvin'in Arhavi ilçesi bağlantı yolu yapım ve onarım inşaatında yol onarımları tamamlandı.

Rize İl Özel İdaresi, Yeşil Yol Projesi kapsamında Fındıklı İlçesi Gürcüdüzü Yaylası ile Artvin ili Arhavi ilçesi bağlantı yolu yapım ve onarım inşaatı işinde yol onarımlarını tamamladı.

İl Özel İdaresi yetkililerince yapılan açıklamada, yeni yol yapımı, sanat yapıları ve taş duvar yapımlarının ise 2019 yılı Ekim ayı sonuna kadar tamamlanmasının planlanmakta olduğu kaydedilerek çalışmaların aralıksız devam ettiği ifade edildi.

gurcuduzu-yaylasi-–-arhavi-baglanti-yolu-yapim-ve-onarim-calismalari-devam-ediyor-(5).jpggurcuduzu-yaylasi-–-arhavi-baglanti-yolu-yapim-ve-onarim-calismalari-devam-ediyor-(8).jpggurcuduzu-yaylasi-–-arhavi-baglanti-yolu-yapim-ve-onarim-calismalari-devam-ediyor-(6).jpggurcuduzu-yaylasi-–-arhavi-baglanti-yolu-yapim-ve-onarim-calismalari-devam-ediyor-(7).jpggurcuduzu-yaylasi-–-arhavi-baglanti-yolu-yapim-ve-onarim-calismalari-devam-ediyor-(1).jpggurcuduzu-yaylasi-–-arhavi-baglanti-yolu-yapim-ve-onarim-calismalari-devam-ediyor-(3).jpg