Güvenli İnternet Tırı, Rize'de

Güvenli İnternet Tırı, Rize'de
BTK ile BTİDER işbirliğinde faaliyete geçirilen ve il il gezerek öğrencileri güvenli internet konusunda eğiten Güvenli İnternet Tırı Rize’de misafirlerini ağırlamaya başladı.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile Bilgi Teknolojileri ve İnternet Güvenliği Derneği (BTİDER) işbirliğinde faaliyete geçirilen ve il il gezerek öğrencileri güvenli internet konusunda eğiten Güvenli İnternet Tırı Rize’ye geldi.

Sabah saatlerinde Rize Belediyesi önünde ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan Güvenli İnternet Tırı, akşam saat: 19.00'a kadar Rizelilerin ziyaretine açık olacak.

Teknolojiye ulaşma fırsatı kısıtlı olan çocuklara, teknolojinin fırsatlarını sunmak; teknoloji ile iç içe olan çocuklarda ise, internetin bilinçli, güvenli ve etkin kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalarına başlayan Güvenli İnternet Tırı bugün Rize’de öğrencilerle buluştu. Yerli ve milli imkanlarla yapılan teknolojileri de bünyesinde barındıran tır öğrencilere siber dünyada nasıl güvenli gezinebileceklerini ve tehlikelere karşı kendilerini nasıl savunacaklarını anlattı.

Güvenli İnternet Tırı’nın Rize’den sonraki durağı ise sırasıyla Gümüşhane, Bayburt ve Trabzon olacak.

guvenli-internet-tiri,-rizede-(3).jpgguvenli-internet-tiri,-rizede-(2).jpgguvenli-internet-tiri,-rizede-(4).jpgguvenli-internet-tiri,-rizede-(5).jpgguvenli-internet-tiri,-rizede-(6).jpgguvenli-internet-tiri,-rizede-(9).jpgguvenli-internet-tiri,-rizede-(10).jpgguvenli-internet-tiri,-rizede-53.jpgguvenli-internet-tiri,-rizede-(1)-001.jpgguvenli-internet-tiri,-rizede-(7).jpgguvenli-internet-tiri,-rizede-(8).jpg