Güzel İnsan Osman Karavin Ebediyete Uğurlandı

Güzel İnsan Osman Karavin Ebediyete Uğurlandı
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde böbrek yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybeden AK Parti Rize Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin (48), ebediyete uğurlandı.

Aort damarının yırtılması nedeniyle ameliyat edilen ve böbrek yetmezliği nedeniyle 2. bir ameliyat geçirdikten sonra tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde böbrek yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybeden, Atilla ve Reşit  Karavin'in kardeşi, Serkan Karavin'in ağabeyi AK Parti Rize Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin (48), Rize'de ebediyete uğurlandı.

000-008.jpg

Karavin için Sahil Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, Rize ve Trabzon Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, STK yönetim kadroları, kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdürleri ile  siyasi parti temsilcileri, AK Parti teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

osman-karavinin-cenaze-toreni-(1).jpg

Havanın yağışlı olması ve yoğun kalabalık nedeniyle cemaatin cami bahçesine sığmaması nedeniyle Karavin’in naaşı cami içerisine getirildi ve cenaze namazı cami içerisinde kılındı. 

karav,n-cenaze.jpg

İkindi Namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Karavin’in cenazesi defnedilmek üzere Kale Mahallesindeki aile kabristanlığına gönderildi.

48 yaşındaki evli ve iki çocuk babası olan Karavin, çevresi tarafından sevilen bir kişiydi. Karavin’in ani ölümü şehirde üzüntüye neden oldu.

02-050.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Acımız Büyük... Osman Karavin'i Kaybettik

Başkan Karavin 2. Kez Ameliyattan Çıktı

Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Karavin, Trabzon'da Ameliyata Alındı