Haber Müdürü Hülya Uzun, Ticaret Hayatına Atıldı

Haber Müdürü Hülya Uzun, Ticaret Hayatına Atıldı
ÇAY TV’nin başarılı haber müdürü Hülya Uzun, iş hayatına atıldı. Uzun, Rize kent merkezinde Altın Tepsi Pide ve Börek Salonu'nu hizmete açtı.

ÇAY TV’de uzun yıllar başarılı bir şekilde görev alan ve haber müdürlüğü görevini sürdüren Hülya Uzun, medya sektörünün yanı sıra işletmeci Faruk Aloğlu ile birlikte Rize Merkezde pide ve börek salonu açtı.

Altın Tepsi Pide ve Börek Salonu adı ile Atatürk Caddesi üzeri İŞKUR binası giriş kavşağı Rize Devlet Hastanesi yokuş başlangıcında törenle açılan işyerinin açılışına Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, SGK Rize İl Müdürü Mustafa Bakırcı, CHP Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ardal, DEVA Partisi Çayeli İlçe Başkanı Mehmet Kemal Arıcı, davetliler ve Haber Müdürü Hülya Uzun’un basın sektöründeki meslektaşları katıldı.

Kurdela kesiminin ardından hizmete açılan iş yerinin ortaklarından Hülya Uzun, ticaret hayatına atılmasının heyecanını ve gururunu yaşadığını ve pide ve börek çeşitleriyle hizmet verecekleri mekanda aynı anda yaklaşık 80 kişiyi konuk edebileceklerini belirterek, toplu organizasyonlar için de hizmet vereceklerini kaydetti.

Uzun, vatandaşların 0545 977 53 53 ve 0464. 253 01 03 numaralı telefonlardan paket siparişinde bulunabileceklerini de sözlerine ekledi.

altin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-acilisi-9.jpgaltin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-acilisi-1.jpgaltin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-acilisi-3.jpgaltin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-acilisi-2.jpgaltin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-acilisi-4.jpgaltin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-acilisi-5.jpgaltin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-acilisi-6.jpgaltin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-acilisi-7.jpgaltin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-acilisi-8.jpgaltin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-acilisi-10.jpgaltin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-acilisi-11.jpgaltin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-acilisi-12.jpg