Olay53.com
23 Mayıs 2012 Çarşamba
Abdurrahim Albayrak Rizespor'a Başkan Olacak mı? - VİDEO
Rize’nin Oscar’ları Sahiplerini Buldu
Görevden Alınan Fabrika Müdürleri
Rize'de Yasak Aşk Cinayeti
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
20 Ağustos 2011 Cumartesi 00:10

"Haberal aniden ölebilir"

CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın tedavi gördüğü hastaneden İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesine sevki gerçekleştirilemedi.

İkinci ''Ergenekon'' davasının tutuklu sanığı, CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın tedavi gördüğü hastaneden İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesine sevki gerçekleştirilemedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Haberal'ın avukatı Dilek Helvacı, müvekkiline 2,5 yıl önce konulan ''Supraventriküler Taşikardi'' hastalığı tanısının, Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından da onaylandığını söyledi.

Avukat Helvacı, ''Bu hastalık ani ölüme sebep olabilir. Hastalığın tespitinden tedavisine takip edilmesi ve bir operasyon gerçekleşmesine ihtiyaç vardır. Bu süreç için İl Sağlık Müdürlüğü, müvekkilimi Çapa'ya sevk etti'' diye konuştu.

Haberal'ın, elektro fizyolojik test için bugün Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinden İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesine sevkinin gerçekleştirilmesi gerektiğini kaydeden Helvacı, ''Sözlü olarak bize Çapa'daki cihazların bozuk olduğu söylendi. Daha önce birkaç hastanede de çeşitli sebeplerle bu cihazları kullanamamıştık. Cihazlardaki son duruma göre pazartesi günü sevk işleminin gerçekleşmesini bekliyoruz'' dedi.

mehmet-haberal.jpg

Bu haber toplam 345 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
RİZE