Hacılar Erciyesspor’da İlkay Ve Bora İle Yollar Ayrıldı

Hacılar Erciyesspor’da İlkay Ve Bora İle Yollar Ayrıldı
Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) veda etmesi kesinleşen Hacılar Erciyesspor'da 2 futbolcu ile yollar ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) veda etmesi kesinleşen Hacılar Erciyesspor'da 2 futbolcu ile yollar ayrıldı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada "Mustafa İlkay Kartal ve Bora Barlas'ın takımımızla ilişikleri kesilmiştir" denildi.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele eden Hacılar Erciyesspor'da iki futbolcu ile yollar ayrıldı. Son oynadığı Yozgat Bozokspor maçını da kaybeden ve küme dümesi kesinleşen Hacılar Erciyesspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, iki tecrübeli futbolcu ile yolların ayrıldığı kamuoyu ile paylaşıldı.

Hacılar Erciyesspor kulübünden yapılan açıklamada, "Hacılar Erciyesspor yönetimi, camiası olarak, her zaman sporun dostluk, centilmenlik ve dürüstlük olduğunu savunduk. Bütün maçlarımıza bu düşünce ve duygularla hazırlandık. Kayseri'mizi ve Hacılar'ımızı Bölgesel Amatör Liginde en güzel şekilde temsil etmeye gayret gösterdik. Spor ahlakını her zaman en ön planda tutmaya çalıştık. Sezon içerisinde bazı oyuncularımız tarafından, rakip takımla oynayacağımız müsabaka sonucuna tesir edecek ve maçın sonucunun takımımızın mağlubiyeti ile bitirilmesini sağlayacak şekilde, aracılık yapan menajer ile bir takım görüşmeler yapıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Bu konuyu öğrenir öğrenmez takımın ikinci kaptanı Mustafa İlkay Kartal ve takımın tecrübeli futbolcusu Bora Barlas kulüpten gönderilmiş ve takımımızla ilişikleri kesilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Hacılar Erciyesspor’da İlkay Ve Bora İle Yollar Ayrıldı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.