Hacımüftüoğlu Ailesine Taziye Ziyaretleri Devam Ediyor

Hacımüftüoğlu Ailesine Taziye Ziyaretleri Devam Ediyor
İçişleri Bakanlığı Müsteşarı, Rize Eski Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'na taziye ziyaretleri devam ediyor.

Önceki gün Annesi Fatma Hacımüftüoğlu’nu kaybeden İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Rize Eski Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ile Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu ve ağabeyi Salih Hacımüftüoğlu’na Rize ve Trabzon başta olmak üzere birçok ilden Çaykara ilçesi Karaçam Beldesi’ndeki evinde taziye ziyaretleri sürüyor.

seyfullah-hacimuftuogluna-taziye-ziyaretleri-3.jpg

Rize Valisi Nurullah Çakır ile Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice'nin de dün akşam yer aldığı ziyarette Rizeli bürokrat ve işadamları da yer alarak Müsteşar Hacımüftüoğlu ile Hacımüftüoğlu Ailesinin acısını paylaştılar. Hacımüftüoğlu Ailesi'ne taziye ziyaretinde bulunanlar arasında Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da yer aldı.

seyfullah-hacimuftuogluna-taziye-ziyaretleri-2.jpg

Müsteşar Seyfullah Hacımüftüoğlu ziyaret sırasında, geçtiğimiz günlerde ağabeyi İbrahim Gümrükçüoğlu’nun ebedi âleme göç etmesi dolayısıyla Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na sabırlar diledi. Hacımüftüoğlu ve Gümrükçüoğlu kendilerini üzüntülü günlerinde yalnız bırakmayan tüm vatandaşlara teşekkür ederek geçmişlerine rahmet diledi.

seyfullah-hacimuftuogluna-taziye-ziyaretleri-1.jpg