Hacımüftüoğlu’nun Annesi Toprağa Verildi

Hacımüftüoğlu’nun Annesi Toprağa Verildi
Rize Eski Valisi İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu ve Hacımüftüoğlu Kardeşler vefat eden annelerini ebediyete uğurladı.

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu, Salih Hacımüftüoğlu, Emine Değirmenci ve Havva Azal’ın anneleri 91 yaşındaki Fatma Hacımüftüoğlu, Çaykara ilçesi Karaçam Beldesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

CENAZE İLE İLGİLİ TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Tedavi gördüğü Ankara Atatürk Hastanesi’nde dün gece 01.00 sıralarında hayatını kaybeden Fatma Hacımüftüoğlu’nun Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Beldesi Kültür Mahallesi Merkez Camii’nde Öğle Namazının akabinde kılınan cenaze namazına Rize protokolü tam kadro katıldı. Valisi'nden Garnizon Komutanına, Belediye Başkanından Eski Rektörüne, Başsavcısından Ağır Ceza Reisine, Emniyet Müdüründen Daire Müdürlerine, Hastane Yöneticisinden Belediye Başkan Yardımcılarına, Müftü ve kaymakamlardan ilçe ve belde belediye başkanları ile işadamları, siyasiler ve STK temsilcilerine kadar birçok isim bu acılı günde Hacımüftüoğlu kardeşleri yalnız bırakmayarak acılarını paylaştı.

fatma-hacimuftuoglu-seyfullah-hacimuftuoglu-nasrullah-hacimuftuoglu.20130929170956.jpg

Cenaze namazı öncesi ve sonrası Rize Eski Valisi İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, ağabeyleri Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu ve Salih Hacımüftüoğlu taziyeleri kabul ederken 3 kardeş cenazede birbirine destek oldu (Alttaki ilk fotoğraf).

fatma-hacimuftuoglunun-cenaze-toreni-2.jpg

seyfullah_cenaze1.jpg

fatma-hacimuftuoglunun-cenaze-toreni-6.jpg

Cenazeye ayrıca İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, HYSK üyesi Ömer Köroğlu, Rize Valisi Nurullah Çakır, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Rize Garnizon Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Rize Müftüsü Yusuf Doğan, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ile Rize ve çevre iller başta olmak üzere birçok ilin valisi, vali yardımcıları, kaymakamları, ilçe ve belediye başkan ve yardımcıları, STK temsilcileri, siyasiler, işadamları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

fatma-hacimuftuoulunun-cenaze-toreni-1.jpg

Cenaze namazı öncesi annesinin tabutu başında Nasrullah Hacımüftüoğlu’nun yaptığı konuşma esnasında birçok kişi gözyaşlarını tutamadı. Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu, "Değerli annemiz için bu kadar yol gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu zor günümüzde sizlerin burada olması bizleri mutlu etti. Allah gelen ve gelmeyen herkesten razı olsun" dedi.

fatma-hacimuftuoulunun-cenaze-toreni-2.jpg

Erzurum’dan cenazeye katılan Hacı İsmail Fakirullah Hocaefendi’nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Fatma Hacımüftüoğlu, aile kabristanlığında toprağa verildi.

fatma-hacimuftuoulunun-cenaze-toreni-3.jpg

fatma-hacimuftuoglunun-cenazesi.jpg

fatma-hacimuftuoglu-cenaze-toreni.jpg

fatma-hacimuftuoglu-cenaze-toreni-1.20130929232639.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

CENAZE İLE İLGİLİ TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Müsteşar ve Dekan Hacımüftüoğlu’nun Acı Günü