Hacıosmanoğlu: Yaşananlar bize yakışmadı

Hacıosmanoğlu: Yaşananlar bize yakışmadı
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşananların kendilerine yakışmadığını söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşananların kendilerine yakışmadığını söyledi. Hacıosmanoğlu, saha içindeki provokasyonların da olaylara mazeret olarak gösterilemeyeceğini belirtti.

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının tatil edilmesinin ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.

İbrahim Hacıosmanoğlu, maç öncesinde sağduyu mesajları verdiklerini belirtirken, sahada içindeki provokasyonların yaşanan olaylara mazeret olarak gösterilemeyeceğini söyledi.

"BİZ TARAFTARIN TAKIMIMIZI DESTEKLEMESİNİ İSTİYORDUK"

Yaşanan gerginliklerin kendilerine zarar verdiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Trabzon’da meydana gelen gerginliklerden biz faydalanamıyoruz. Zarar görüyoruz. Maç öncesinde sağduyulu açıklamalar yaptık. Geçtiğimiz yıllara da bakarsak, ortam ne kadar gerilirse bundan Trabzonspor zarar gördü. Biz sahada futbolun oynanması için çok çaba sarf ettik. Oyuncu kardeşlerimize de aynı şeyleri söyledik. Onları buradan tebrik ediyorum. Bize yakışmayan şeyler oldu. Biz seyircimizin takımımızı desteklemesini istiyorduk. Eğer bunu yapsaydılar şu anda Fenerbahçe galibiyetiyle buradan ayrılmış olacaktık. Üzgünüz bunların yaşanmaması gerekiyordu. Trabzonspor’un bu şekilde anılmaması lazım. Saha içindeki provokasyonların hiçbiri mazeret değil. Bu yaşananlara mazeret de üretmemiz gerekmiyor. Daha dikkatli olmalıydık" dedi.

"HERKES BU OLAYLARDAN DERS ÇIKARMALI"

Bu üzücü olaylardan herkesin ders çıkarması gerektiğinin altını çizen Hacıosmanoğlu, "Üzgünüz bu yaşananlardan. Türk futbolunu bu hale getirenler de bizim taraftarımız da bu olaylardan ders alsın. Çünkü bu kulüp kolay var olmadı. Yaşananlar bize yakışmadı. Fenerbahçe’yi yenerek taraftarlarımızı sevince boğmak istiyorduk, ancak kendi hatalarımızdan, futbolcularımızın sergileyeceği futbolu sergilemesine de izin vermedik" şeklinde konuştu.