Hacısüleymanoğlu Çayeli'de 'İYİ' Projelerini Anlattı

Hacısüleymanoğlu Çayeli'de 'İYİ' Projelerini Anlattı
İYİ Parti Rize İl Başkan Adayı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu, kongre çalışmaları kapsamında teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.

İYİ Parti Rize İl Başkan Adayı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu, beraberinde Rize Mimarlar Odası Başkanı Mustafa Mahmutoğlu ve yönetim kadrosuyla ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle buluşmaya devam ediyor.

İYİ Parti Rize İl Başkanlığı’nın 5 Temmuz 2020 Pazar günü düzenlenecek olan 2. Olağan Kongresi’nde İl Başkanlığı adaylığını açıklayan Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu, ilçe teşkilat ziyaretlerine Çayeli’nde devam etti.

Merkez ilçe delegeleriyle yoğun katılımlı toplantı ile adaylığını açıklayan ve Pazar ilçesinden başladığı ziyaretlerini Ardeşen’in ardından Çayeli ile devam ettiren İYİ Parti Rize İl Başkan adayı Kürşat Hacısüleymanoğlu, özel bir işletmede düzenlenen, delegelerinin de davetli olduğu toplantıya katıldı. Hacısüleymanoğlu, coşku ile karşılandığı toplantıda ilçe delegeleriyle bir araya geldi.

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Hacısüleymanoğlu, İYİ Parti Rize İl Başkanı seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri  anlattı.

Partililerle sohbet eden Hacısüleymanoğlu, delegelerin görüşlerini aldı.

Hacısüleymanoğlu, “5 Temmuz günü düzenlenecek olan kongremiz birlik ve beraberlik içerisinde geçecektir. Hedefimiz İYİ Parti’mizi hem Rize’de hem de ülkemizde iktidara taşımaktır. Bu doğrultuda çalışmaya devam edecek, Allah’ın izniyle hedefimize ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.

iyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(1).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(11).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(2).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(3).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(4).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(5).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(6).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(7).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(9).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(10).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(11)-001.jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(12).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(13).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(14).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(15).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(16).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(17).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(18).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(19).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(20).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(21).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-surduruyor-(22).jpg