Hacısüleymanoğlu'na Fındıklı'da Sevgi Seli

Hacısüleymanoğlu'na Fındıklı'da Sevgi Seli
İYİ Parti Rize İl Başkan Adayı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu, kongre çalışmaları kapsamında teşkilat ziyaretlerini ilçe ilçe sürdürüyor.

İYİ Parti Rize İl Başkan Adayı Avukat Kürşat Hacısüleymanoğlu, beraberinde Rize Mimarlar Odası Başkanı Mustafa Mahmutoğlu ve yönetim kadrosuyla ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle buluşmaya devam ediyor. İlçe ilçe gezen Başkan adayı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu ziyaretlerinde delegeler ile buluşuyor.

5 Temmuz 2020 Pazar günü düzenlenecek olan 2. Olağan Kongresi’nde İl Başkanlığı adaylığını açıklayan Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu, ilçe teşkilat ziyaretlerine Fındıklı’da devam etti. Toplantıya yoğun katılım sağlanırken  Hacısüleymanoğlu, İYİ Parti Rize İl Başkanı seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri anlattı. Partililer ile yakından ilgilenen Hacısüleymanoğlu delegelerin görüşlerini aldı.

İlçe toplantılarında birlik ve beraberlik mesajları veren Hacısüleymanoğlu, “Hedefimiz İYİ Parti’mizi hem Rize’de hem de ülkemizde iktidara taşımaktır. Bu vizyon doğrultusunda gece gün demeden çalışacağız. Vatandaşlarımıza ulaşıp kapı kapı gezip milletimizin yanında olacağız. Kimseye yukardan bakmadan herkesi kucaklayan anlayış ile partimizi en üst sevilere taşıyacağız. Allah’ın izniyle hedefimize ulaşacağız. ifadelerini kullandı.

iyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(9).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(17).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(19).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(14).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(3).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(4).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(5).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(6).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(7).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(8).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(10).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(11).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(12).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(13).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(15).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(16).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(18).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(20).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(2).jpgiyi-parti-rize-il-baskan-adayi-av.-kursat-hacisuleymanoglu,-kongre-calismalari-kapsaminda-teskilat-ziyaretlerini-ilce-ilce-surduruyor-(1).jpg