Haçkalı Hoca dualarla anıldı

Haçkalı Hoca dualarla anıldı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 26.’sı düzenlenen 'Haçkalı Hoca’yı Anma Etkinliği’ yağmura rağmen yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi ile Haçkalı Baba Kültür ve Yardımlaşma Derneği iş birliğiyle Düzköy ilçesine bağlı Haçka Yaylası’nda 'Haçkalı Hoca’yı Anma Etkinliği’ düzenlendi. 26.’sı gerçekleştirilen etkinlikte, Trabzon’un manevi önderlerinden Haçkalı Hoca dualarla anıldı.

Yaylada konuşlu Haçkalı Hoca Külliyesi ve Camii önündeki alanda icra edilen anma programı, öğle namazının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi mehter takımının gösterisiyle başladı.

Protokol konuşmalarının ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın dua programı gerçekleştirdi.

Mehter takımının konser verdiği etkinlik, Türk Tasavvuf Musikisi ile devam etti.

Haçkalı Hoca’yı Anma Etkinliği’ yemek ikramının ardından sona erdi.

hackali-hoca-dualarla-anildi-1.jpg

hackali-hoca-dualarla-anildi-10.jpg

hackali-hoca-dualarla-anildi-3.jpg

hackali-hoca-dualarla-anildi-4.jpg

hackali-hoca-dualarla-anildi-7.jpg

hackali-hoca-dualarla-anildi-6.jpg

hackali-hoca-dualarla-anildi-9.jpg

hackali-hoca-dualarla-anildi-11-001.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.