Hafızlık Bölge Finalinde Birincilik Rize’den Hayrunnisa Gökyıldız’ın

Hafızlık Bölge Finalinde Birincilik Rize’den Hayrunnisa Gökyıldız’ın
Hafızlık eğitimi verilen Kur’an kursu öğrencileri arasında düzenlenen ve Zonguldak’ta gerçekleştirilen Hafızlık Yarışması bölge finalinde Rize il birincisi Hayrunnisa Gökyıldız bölge birinciliğini kazandı.

Kur'an kurslarına katılımı artırmak, hafızlık eğitimini ve Kur'an-ı Kerim'i yüzünden okumayı teşvik etmek amacıyla hafızlık eğitimi verilen Kur'an kurslarında okuyan öğrenciler arasında "Hafızlık Bölge Yarışması" gerçekleştirildi. Zonguldak’ta düzenlenen bölge finalinde Kız Öğrenciler arasında bölge birinciliği elde eden Güneysu Ortaköy Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Kur’an Kursu öğrencisi Hayrunnisa Gökyıldız, 21 Eylül’de Adana’da yapılacak Türkiye finalinde yarışacak.

Zonguldak İl Müftülüğünün organizasyonuyla Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen yarışmaya Rize, Amasya, Bartın, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Ordu, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon ve Zonguldak illerinden kız ve erkek öğrenciler katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Bolu Eğitim Merkezi Müdürlüğü Öğretmenlerinden Ahmet Turgut'un komisyon başkanlığını yaptığı yarışmada İl Vaizi Ali Koblay ile Kur'an Kursu Öğreticisi Emine Demir komisyon üyesi olarak yer aldı.

İl Müftü Yardımcısı Nurdan Albayrak ise bölge yarışmasına katılan tüm öğrencilere başarı dileyerek çocuklarını yalnız bırakmayan velilerine de teşekkür etti.

Yapılan değerlendirme sonunda Kız Öğrenciler arasında birinciliği Rize'den Hayrunnisa Gökyıldız, İkinciliği Sinop'tan Saliha Karakütük, üçüncülüğü ise Amasya'dan Z. Reyyan Birlikçi kazandı.

Erkek öğrenciler arasında birinciliği Karabük'ten Ahmed Etka Taşcı, ikinciliği Trabzon'dan Ö. Faruk Demiray, üçüncülüğü ise Amasya'dan Lütfi Akar kazandı.

Program sonunda dereceye giren öğrenciler ile yarışmaya katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

hafizlik-egitimi-verilen-kuran-kursu-ogrencileri-arasinda-duzenlenen-ve-zonguldakta-gerceklestirilen-hafizlik-yarismasi-bolge-finalinde-rize-il-birincisi-hayrunnisa-gokyildiz-bolge-birinciligini-kazandi-7.jpghafizlik-egitimi-verilen-kuran-kursu-ogrencileri-arasinda-duzenlenen-ve-zonguldakta-gerceklestirilen-hafizlik-yarismasi-bolge-finalinde-rize-il-birincisi-hayrunnisa-gokyildiz-bolge-birinciligini-kazandi.jpghafizlik-egitimi-verilen-kuran-kursu-ogrencileri-arasinda-duzenlenen-ve-zonguldakta-gerceklestirilen-hafizlik-yarismasi-bolge-finalinde-rize-il-birincisi-hayrunnisa-gokyildiz-bolge-birinciligini-kazandi-3.jpghafizlik-egitimi-verilen-kuran-kursu-ogrencileri-arasinda-duzenlenen-ve-zonguldakta-gerceklestirilen-hafizlik-yarismasi-bolge-finalinde-rize-il-birincisi-hayrunnisa-gokyildiz-bolge-birinciligini-kazandi-9.jpghafizlik-egitimi-verilen-kuran-kursu-ogrencileri-arasinda-duzenlenen-ve-zonguldakta-gerceklestirilen-hafizlik-yarismasi-bolge-finalinde-rize-il-birincisi-hayrunnisa-gokyildiz-bolge-birinciligini-kazandi-8.jpghafizlik-egitimi-verilen-kuran-kursu-ogrencileri-arasinda-duzenlenen-ve-zonguldakta-gerceklestirilen-hafizlik-yarismasi-bolge-finalinde-rize-il-birincisi-hayrunnisa-gokyildiz-bolge-birinciligini-kazandi-5.jpghafizlik-egitimi-verilen-kuran-kursu-ogrencileri-arasinda-duzenlenen-ve-zonguldakta-gerceklestirilen-hafizlik-yarismasi-bolge-finalinde-rize-il-birincisi-hayrunnisa-gokyildiz-bolge-birinciligini-kazandi-4.jpghafizlik-egitimi-verilen-kuran-kursu-ogrencileri-arasinda-duzenlenen-ve-zonguldakta-gerceklestirilen-hafizlik-yarismasi-bolge-finalinde-rize-il-birincisi-hayrunnisa-gokyildiz-bolge-birinciligini-kazandi-6.jpghafizlik-bolge-finali-zonguldakta-yapildi-1.jpghafizlik-bolge-finali-zonguldakta-yapildi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum