Hafızlıklarını Tamamlayan RTEÜ’lüler 1 Haftalık Umre ile Ödüllendirildi

Hafızlıklarını Tamamlayan RTEÜ’lüler 1 Haftalık Umre ile Ödüllendirildi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okuyan 8 öğrenci, eğitim-öğretim sürecinin yanında hafızlık eğitimlerini de başarıyla tamamladıklarından dolayı aileleriyle birlikte 1 haftalık Umre seyahati ile ödüllendirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesini okuyan öğrenciler beş yıllık eğitim-öğretim sürecinde derslerini başarılı bir şekilde tamamlamaya çalışırken istedikleri takdirde hafızlık eğitimi de almaktaydı. Bu yıl ilk defa sekiz öğrenci zoru başararak iki-üç yıllık sürelerde sözlerin en güzeli olan Allah’ın kelâmını ezberleyip gönüllerine taşıdı. Öğrenicilerin bu özverili davranışın bir nişânesi olarak da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı ve Hamdi Safi Bey’in destekleriyle hıfzını tamamlayan öğrenciler, aileleriyle birlikte bir haftalık Umre seyahati ile ödüllendirildi.

İlahiyat Fakültesi Dekanlığından yapılan açıklamada ise “Hafızlıklarını bitiren ve diğer öğrencilere de örnek olması gereken Ayşegül Adanur, Emine Kuyumcu, Fatma Nur Keskin, Kübra Akdoğan, Merve Çakıroğlu, Sena Ayık, Şeyma Bıyık ve Zeynep Köktaş ile onları yetiştiren Hocaları Huriye Tarlacı’yı ve onlardan desteklerini esirgemeyen ailelerini tebrik ediyoruz.” denildi.