Hafta Sonu Kısıtlamasını Fırsata Çeviren Rize İl Özel İdaresi, Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Hafta Sonu Kısıtlamasını Fırsata Çeviren Rize İl Özel İdaresi, Sokak Hayvanlarını Unutmadı
Rize İl Özel İdaresi ekipleri hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirirken, sokak hayvanlarına da yem vermeyi unutmadı.

Rize İl Özel İdaresine bağlı ekipler, koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması süresince de çalışmalarını sürdürdü.

Rize İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yol bakım ve onarım çalışmaları, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler su arıza tamirleri, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğüne bağlı ekipler makine parkındaki araçların tamiratı ve hayvan rehabilite ekipler sokak hayvanlarının beslenmesi ve tedavileri için toplanması çalışmalarına hafta sonu kısıtlamasında da devam etti.

Kısıtlamayı fırsata çeviren ekipler, pandemi kurallarına azami şekilde dikkat ederek çalışmalarını sürdürdü.

hafta-sonu-kisitlamasini-firsata-ceviren-rize-il-ozel-idaresi,-sokak-hayvanlarini-unutmadi-(1).jpghafta-sonu-kisitlamasini-firsata-ceviren-rize-il-ozel-idaresi,-sokak-hayvanlarini-unutmadi-(2).jpghafta-sonu-kisitlamasini-firsata-ceviren-rize-il-ozel-idaresi,-sokak-hayvanlarini-unutmadi-(3).jpghafta-sonu-kisitlamasini-firsata-ceviren-rize-il-ozel-idaresi,-sokak-hayvanlarini-unutmadi-(4).jpg