Haftaya Başlangıç Toplantısı, Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezinde Yapıldı

Haftaya Başlangıç Toplantısı, Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezinde Yapıldı
Rize’deki kamu kurum ve kuruluşları arasında koordinasyonun ve etkili iletişimin sağlanması amacıyla Rize Valisi Kemal Çeber başkanlığında yapılan haftaya başlangıç toplantılarına devam ediliyor.

Vali Çeber başkanlığında, Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezinde gerçekleştirilen “Haftaya Başlangıç” toplantılarının bu haftaki bölümünde; İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin ve Rize Müftü Vekili Abdullah Köseoğlu, yürüttükleri faaliyetler hakkında birer sunum yaptılar.

Vali Çeber, toplantının son bölümünde yaptığı açıklamada; Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezinin sahip olduğu misyon ve teknik imkanlar dikkate alındığında Türkiye’deki sayılı tesislerden biri olduğunu belirtti.

Vali Çeber, ayrıca, bu tür ihtisas merkezlerinin İslam Dininin inançları, ibadet ve ahlak esaslarının topluma aktarılması ve din konusunda toplumun doğru bir şekilde aydınlatılması açısından çok önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

Toplantıya; Vali Yardımcıları Abdullah Şen, Ahmet Dalkıran ve Davut Düzgün’ün yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve diğer kurum müdürleri katıldı.

rize’deki-kamu-kurum-ve-kuruluslari-arasinda-koordinasyonun-ve-etkili-iletisimin-saglanmasi-amaciyla-rize-valisi-kemal-ceber-baskanliginda-yapilan-haftaya-baslangic-toplantilarina-devam-ediliyor-(2).jpgrize’deki-kamu-kurum-ve-kuruluslari-arasinda-koordinasyonun-ve-etkili-iletisimin-saglanmasi-amaciyla-rize-valisi-kemal-ceber-baskanliginda-yapilan-haftaya-baslangic-toplantilarina-devam-ediliyor-(3).jpgrize’deki-kamu-kurum-ve-kuruluslari-arasinda-koordinasyonun-ve-etkili-iletisimin-saglanmasi-amaciyla-rize-valisi-kemal-ceber-baskanliginda-yapilan-haftaya-baslangic-toplantilarina-devam-ediliyor-(1).jpgabdullah-koseoglu-001.jpgmehmet-bilgin-003.jpg