Hagi ile Hakan Şükür göreve geliyor

Hagi ile Hakan Şükür göreve geliyor
Sözleşmesindeki ağır şartlar nedeniyle Teknik Direktör Hikmet Karaman'a 'yıldırma politikası' uygulayan Ankaragücü yönetimi takımın başına Galatasaray'ın iki efsane ismi Gheorghe Hagi ile Hakan Şükür'ü getiriyor.

Noter kanalıyla Hikmet Karaman'a tebligat yapıp sözleşmesinin geçersiz olduğunu bildiren A.Gücü Başkanı Ahmet Gökçek, Hagi ile prensipte anlaşma sağlandığını söyledi. Hakan Şükür'ün ise Rumen teknik adamın yardımcılığını üstleneceği ifade edildi.

Dün Lig TV'ye konuşan Gökçek, Hagi ile görüştüklerini doğrularken Hikmet Karaman'ın şov yaptığını söyledi.

Gökçek, "Çalışmak istemediğimizi söylediğimiz halde antrenmana çıkmaya çalışıyor. Yazılı tebligatı almadı. 'Ben bunu imzalamam' dedi. Biz de tebligatı noter vasıtasıyla yapmak zorunda kaldık. Bu konuşmaları yapmak istemezdim. Bu işi şova dönüştürmek benim yönetimime yakışan bir olay değil." dedi.

İngiliz futbolcu Vassell'in önceki akşam kaldığı otelin parası ödenmediği için kovulduğu şeklindeki haberlere de değinen Gökçek, "Vassell'e yer gösterdik ve o otelle çalışmayacağımızı söyledik. Otelin parasını ödedik, hesabını kapattık." şeklinde konuştu.

A.Gücü yönetimi tarafından sözleşmesinin geçersiz olduğuna dair noter aracılığıyla bir tebligat alan Hikmet Karaman ise olayın artık hukuka yansıdığını ve hukuk mücadelesini başlatacağını söyledi. Avukatları ile görüşüp en kısa sürede dava açacağını belirten Karaman, kendisine yapılan bu davranışın Türkiye'de antrenörler adına bir milat olacağını da vurguladı.