Hak Ettiğimiz 3 Puanı Alamadık

Hak Ettiğimiz 3 Puanı Alamadık
PTT 1. Lig'de 2-2 sona eren Adana Demirspor-Rizespor maçı sonrası teknik adamlar açıklamalarda bulundu..

Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır 2-2 sona eren Adana Demirspor karşılaşamsı sonrası yaptığı açıklamada, zor deplasmandan hedefledikleri puanı alamadıklarını belirterek, Adana Demirspor'un seyircisi önünde oynamanın çok zor olduğunu söyledi.

engin-korukir.20120902235944.jpg"ZOR BİR DEPLASMANDA İYİ MÜCADELE ETTİK"

Korukır, ''Böyle bir seyirci ve güçlü bir takım karşısında çok pozisyona girip hak ettiğimiz 3 puanı alamadık. Sezonun ikinci haftası olmasına rağmen futbolcularım sanki son hafta gibi motiveliydi. Bu beni mutlu etti, ama üç puanı alamadığımız için üzgünüm'' diye konuştu.

Küçük bir sitemde bulunacağını belirten Korukır, ''Adana Demirspor'un müthiş bir seyircisi var. Benim haddime değil ama... Çok güzel bir takımlar var. O çocukları 90 dakika desteklerlerse var olan Demirsporluluklarını daha fazla ispatlarlar. Adana futbol şehridir böyle kalması Türkiye'yi mutlu eder'' ifadesini kullandı.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, deneyimli ve tecrübeli bir ekibe karşı mücadele ettiklerini belirtti.

osman-ozdemir.20120903000014.jpgÇaykur Rizespor'un, forvetlerinin çabuk ve seriliğinin, onları hücum hattında güçlendirdiğini kaydeden Özdemir, maça damgasını vuran da rakip takımın forvet oyuncuları olduğunun altını çizerek, "Ama biz de onlara cevap vermesini bildik. Gayet güzel bir oyun ortaya koyduk. Özellikle maçın ikinci yarısında etkili olan taraf bizdik. Fakat hep geriye düştüğümüz bir karşılaşmada skoru lehimize çeviremediğimiz gibi beraberlik ile yetinmek zorunda kaldık. Böylesine sıcak bir havada sahada iyi mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Geriye düşmemize rağmen oyunu hiç bırakmadık ve tempoyu da düşürmedik. Bu bizim için sevindirici bir gelişme. Belki klasik olacak ama gerçekten de biraz zamana ihtiyacımız var. Yeni oluşan bir takım için böylesi bir süreç, bizim için büyük bir ihtiyaç. Bolu ve Rize karşısında alınan iki beraberliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu ligde kaybetmediğiniz sürece her zaman diğer takımlar kadar iddialı olabilirsiniz. En kötüsü istikrarınızı devam ettirebilirsiniz. Alınan sonuç ve neticeden memnunum" ifadesini kullandı.

Takımlarının lige yeni çıkan, çok transfer yapan, yeni bir takım olduğunu kaydeden Özdemir, ''Çok zevkli ve mücadeleci bir maç oldu. Karşı takımın seri hücumcuları maça damgasını vurdu, ama biz de cevap verdik. Ben oyuncularımı kutluyorum. Bu sıcak havada iyi mücadele ettiler'' diye konuştu.

Yeni oluşan takım olarak biraz zamana ihtiyaçları olduğunu ifade eden Özdemir, ''Boluspor ve Çaykur Rizespor karşısında alınan iki beraberlik önemli. Alınan sonuç ve oynanan oyundan memnunum'' dedi.

Özdemir, bir gazetecinin ''Maç boyunca taraftarların büyük çoğunluğunun 'yönetim istifa' yönünde tezahürat yaptığını'' hatırlatması üzerine, ''Şu an bu maç 10 bin kişinin önünde oynandı. Böyle bir taraftar gücü yok. Taraftarın yönetim için düşüncülerine ben bir şey diyemem. Umarım bu düzelir. Birlikte olursak başarı gelir diye düşünüyorum'' ifadesini kullandı.