HAK İş Rize’den Emniyet Müdürü Gökduman’a Polis Haftası Ziyareti

HAK İş Rize’den Emniyet Müdürü Gökduman’a Polis Haftası Ziyareti
Hak-İş Konfederasyonu Rize İl Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’a ziyarette bulundu.

Hak-İş Konfederasyonu Rize İl Başkanı ve Öz Gıda-İş Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, beraberinde Şube Başkan Yardımcıları Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu ve Fatih Kandemir ile birlikte Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve emniyet teşkilat mensuplarına ziyarette bulundu.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bursalı, Ülkemizin en güzide kurumlarından olan, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 177. Kuruluş Yıldönümünü Hak-İş Konfederasyonu Rize İl Başkanlığı ve Öz Gıda-İş Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığı ve 20.000 üye adına kutladıklarını belirterek, “Rize’miz ve Ülkemiz ile ilgili güzel istişarelerde bulunduk. Türk Polis Teşkilatımızın 177. Kuruluş Yıldönümünü dolayısıyla aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bizleri son derece nezaketli ve güzel bir şekilde ağırlayan Emniyet Müdürümüz Nurettin Gökduman’a teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

hak-is-konfederasyonu-rize-il-baskani-hasan-fehmi-bursali-turk-polis-teskilatinin-kurulusunun-177-yil-donumu-ve-10-nisan-polis-haftasi-dolayisiyla-il-emniyet-muduru-nurettin-gokdumana-ziyarette-bulundu-1-001.jpghak-is-konfederasyonu-rize-il-baskani-hasan-fehmi-bursali-turk-polis-teskilatinin-kurulusunun-177-yil-donumu-ve-10-nisan-polis-haftasi-dolayisiyla-il-emniyet-muduru-nurettin-gokdumana-ziyarette-bulundu-001.jpghak-is-konfederasyonu-rize-il-baskani-hasan-fehmi-bursali-turk-polis-teskilatinin-kurulusunun-177-yil-donumu-ve-10-nisan-polis-haftasi-dolayisiyla-il-emniyet-muduru-nurettin-gokdumana-ziyarette-bulundu-3.jpg

930x180-tdv-2022-ramazan.jpg