Hakan Gültekin, Veda Etti

Hakan Gültekin, Veda Etti
Ardeşen Belediye Başkanı ve Eski Meclis Başkanı Hakan Gültekin, İl Genel Meclisi’ne veda ziyaretinde bulundu.

Meclis Başkanı Muhammed Avcı Başkanlığında yapılan İl Genel Meclisi nisan ayı son toplantısına Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney, İl Milli Eğitim İnşaat – Emlak Şube Müdürü Ali Dilsiz ve İl Özel İdaresi Birim Müdürleri katıldı. Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin meclis genel kurulunda yaptığı konuşmada, ziyaretinin asıl amacının hem bir veda konuşması yapmak hem de yeni seçilen meclis üyelerine hayırlı olsun demek söyledi.

hakan-gultekin-il-ozel-idareye-veda-etti-3.jpg

hakan-gultekin-il-ozel-idareye-veda-etti-1.jpg

Gültekin, Rize İl Özel İdaresi’nin önemli bir kurum olduğunu ve zaman geçtikçe yeni seçilen üyeler tarafından bunun daha iyi anlaşılacağını ifade ederek şunları söyledi: “Kurumsal olarak bakıldığında Valilik makamından sonra ağırlığı olan en önemli kurumlardan birisi Rize İl Özel İdaresi’dir. Tabi ki bu kurumun bu kimliğe kavuşması kolay olmadı. Biz ve bizden evvelki arkadaşlarımızla önemli riskler alarak adımlar attık. Bunun yanında ilimizdeki birçok kuruma destekler verdik. 150 Milyon gibi bir yatırım olan kış turizmi projesinin altlıklarını hazırlar hale geldik. Köylerimizin yolundan suyuna ve çöpüne kadar koyduğumuz hedefleri yüzde 90 oranında gerçekliğe kavuşturduk. İnanıyorum ki sizlerde bu hedeflerin üzerinde hedefler belirleyerek ilimize daha iyi hizmetler yapacaksınız. Ben bu vesileyle yeni göreve gelen meclis başkanını ve meclis üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

hakan-gultekin.20140411180149.jpg

Meclis Başkanı Muhammet Avcı ise Hakan Gültekin’le İl Yönetiminde bir dönem birlikte çalıştıklarını ifade ederek “ Hakan bey gerçekten çok çalışkan bir arkadaşımızdır. İl Genel Meclisinde göreve geldikten sonra teslim aldığı bayrağı daha yukarıya taşımakla ilgili ciddi bir mücadele verdi. Bugün İl Özel İdaresinde daha kurumsal bir yapı varsa Hakan bey ve önceki dönem görev almış arkadaşlarının ciddi katkılarının olduğunu düşünüyorum. Bizler de bu standardı daha yukarı çıkarmak için hep birlikte mücadele vereceğiz. Ziyaretinden ötürü Hakan beye teşekkür ediyor, yeni görevlerinde kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Toplantının devamında İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, il Milli Eğitim Müdürlüğü ile İnsan Hakları İl Kurulundan gelen teklifler görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

hakan-gultekin-il-ozel-idareye-veda-etti-2.jpg