Hakan Köroğlu Dünyaevine Girdi

Hakan Köroğlu Dünyaevine Girdi
Rize'nin genç işadamlarından Hakan Köroğlu ile Esra İbuk yeni bir hayata evet dedi!

Mutluluklar Sizin Olsun...

Rize'nin saygın işadamlarından Dedemin Bağı Et ve Balık Lokantası'nın ortaklarından Hakan Köroğlu, iş ortağı İbrahim İbuk'un kızı nişanlısı Esra İbuk ile hayatını birleştirerek evliler kervanına katıldı. Genç çift bu yılın ilk ayında Rize'de düzenlenen nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı atmış ve yeni yılla beraber mutluluğu yakalamıştı.

Geride bıraktığımız hafta sonu Rize Dedeman Otel’de ömür boyu mutluluğa “EVET” diyen genç çiftin düğünü görülmeye değerdi. Her iki ailenin yakınlarıyla beraber çok sayıda davetlinin katıldığı nikah ve düğün töreninde yeni çift, misafirlerin iyi dilekleri ile tebriklerini kabul etti. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde davetliler geç saatlere kadar eğlenerek genç çifti biran olsun yalnız bırakmadılar.

hakan-koroglu-esra-ibuk-koroglu-dugun-toreni-1.20120710211913.jpg

Dedeman Otel’de düzenlenen nikah ve düğün töreniyle mutluluklarını taçlandıran genç çiftin nikahını Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı kıydı. Damat Hakan Köroğlu'nun nikah şahitliğini Adil Ekşi, gelin Esra İbuk'un ise Metin Çoruh yaptı. Kıyılan nikahın ardından Bakırcı, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

hakan-koroglu-esra-ibuk-koroglu-dugun-toreni-3.20120710211937.jpg

hakan-koroglu-esra-ibuk-koroglu-dugun-toreni-2.20120710211952.jpg

Gelin Esra İbuk (Köroğlu) ile damat Hakan Köroğlu yaptıkları açıklamada; “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak uzaktan ve yakından gelerek mutluluğumuzu bizlerle paylaşan eş, dost ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca heyecan ve yoğunluktan dolayı davette bulunamadığımız ve unuttuğumuz dost ve sevdiklerimizden de özür dileriz” dedi.

Bizde olay53 camiası olarak yeni çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz…