Hakan Kutlu: 1 Puan Aldığımız İçin Üzülmedik

Hakan Kutlu: 1 Puan Aldığımız İçin Üzülmedik
Rizespor ile golsüz berabere kaldıkları maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, bir puana sevinmediklerini ancak üzülmediklerini de söyledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, kazanmak için geldikleri Rize'de sergiledikleri mücadeleden memnun olduğunu dile getirdi.

Kutlu yaptığı açıklamada, “Oyunun geneline baktığımızda oyuncularımız iyi bir oyun ortaya koydular. Oyuncularım belki de sezon başından bu yana en fazla gol pozisyona girdiği maçlardan birisi oldu. Taktiksel olarak bir deplasman takımı nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadık. Üç puan almak istiyorduk. Kaçırdığımız pozisyonlar var. Bir puan bizi sevindirmedi ama eğilmeden bükülmeden galibiyeti kaçıran bir takım olarak buradan bir puan aldığımız için de üzülmedik. Alınan bir puan gelecek haftalara olumlu bakmamızı sağlıyor. Oyuncularımız bu istek ve arzuyu gösterdikleri sürece sorun yaşayacağımızı düşünüyorum. Hakemler gerçekten inanılmaz iyi bir maç yönettiler” dedi.

Ligde yedi maç kaldığını hatırlatan Kutlu, "Toplayacağımız her puan önemli. Oyuncularımız bugün ortaya koyduğu performansı devam ettirirse, sıkıntı yaşamayız. Toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp, yukarılara çıkmaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.