Hakeme gelen vurdu giden vurdu - VİDEO

Hakeme gelen vurdu giden vurdu - VİDEO
Hakemin uzatmalarda verdiği penaltı ve sarı kart kararı ev sahibi futbolcuları ve taraftarlarını çileden çıkardı ve hakem sahadan çıkarılıncaya kadar dövüldü.

İran İkinci Futbol Ligi'nde oynanan bir maçta, hakemin uzatmalarda verdiği penaltı ve sarı kart kararı ev sahibi futbolcuları ve taraftarlarını çileden çıkardı ve hakem sahadan çıkarılıncaya kadar dövüldü.

İkinci Lig'de ev sahibi Çuka Taleş ve Dezful Belediyesi arasında yapılan karşılaşmada, ikinci yarının uzatma dakikalarında hakemin verdiği penaltı kararı ve bir futbolcuya gösterdiği sarı kart, ev sahibi takımın futbolcularını öfkelendirdi.

Sinirlenen futbolcular hakemin üzerine yürüyerek tartaklamaya başladı. Hakemi, yedek kulübesindeki futbolcular ve sahaya giren taraftarlar da yumruk ve tekmelerin hedefine aldı. Hakem Sait Şems, sahada bulunan az sayıdaki güvenlik görevlileri ve bazı takım yöneticileri tarafından kurtarıldı.

1.20111108165704.jpg

Yaralanan hakem hastaneye kaldırılarak tedavi edildi. Hakem, olay sonrasında bir gazeteye verdiği röportajda, "O kadar dövdüler ki nerdeyse canım çıkacaktı. Sağ kaldığım için çok şanslıyım" diye konuştu.

Maç iptal edilirken, İran Futbol Federasyonu'nun Çuka Taleş takımına ağır ceza vermesi bekleniyor.