Halı Örtüsü Modelleri

Halı Örtüsü Modelleri
Halılar, evlerin en önemli dekorasyon unsurlarından birisidir.

Halılar, evlerin en önemli dekorasyon unsurlarından birisidir. Bu ürünler, ev dekorasyonunu desteklemelerinin yanında oldukça kullanışlı ürünlerdir. Çünkü evde geçirdiğimiz süre boyunca zemin ile direkt olarak temas etmemizin önüne geçerler. Ancak halılar, sürekli kullanılan dekorasyon ürünleri oldukları için çabuk kirlenirler. Bu noktada da devreye halı örtüleri girmektedir.

Halı örtüsü, özellikle son dönemlerin oldukça popüler ev tekstil ürünleri arasında yer almaktadır. İşlevleri ve sağladıkları dekoratif görüntü ile oldukça rağbet gören bu ürünler, aynı zamanda sağlığımız açısından da oldukça önemlidir. Çünkü halı örtüleri, halılar kadar zor temizlenmez. Kolay bir şekilde yıkanabilirler. Bunun yanında elektrikli süpürge ile temizlenmeleri de oldukça kolaydır.

Halı örtüsü, aynı zamanda halıların ömrünü de uzatır. Bu kullanışlı ürün, halıların üzerini kaplayarak yıpranmalarını ve kirlenmelerini önler. Bu sayede halılar uzun yıllar boyunca kullanılır. Bunun yanında halı temizliği ile ilgili giderleri de ciddi ölçüde azaltır.

 

Halı Örtüsü Modelleri

Günümüzün en kullanışlı ev tekstil ürünlerinden halı örtülerinin birçok modeli bulunmaktadır. Halı örtüsü modelleri arasında geometrik ya da çiçek desenliler yer almaktadır. Bunun yanında farklı desenlileri ve düz modelleri de üretilmektedir.

Rahatlıkla halılara takılabilen halı örtüsü modelleri arasında 3D dijital baskılı modeller de yer almaktadır. Bunun yanında farklı kumaş türlerinden üretilen halı örtüsü modelleri bulunmaktadır. Halı örtüsü kumaşları arasında; polar ve welsoft kumaşları sayabiliriz. Ancak bu kumaş türleri arasında en çok tercih edileni welsoft kumaştır. Çünkü bu kumaştan imal edilen halı örtüleri, çok daha yumuşak ve kaymaz özelliktedir. Bu sebeple özellikle ev hanımlarının dikkatini çekmektedir.

Halı Örtüsü Fiyatları

Halı örtüsü, halıya yakın dokusu ve istenilen ölçülerde kesilebilmesi nedeniyle halıya sıkıca tutunur. Bu nedenle kullanımı oldukça pratiktir. Ancak bu kullanışlı ürünlerin fiyatları konusunda bazen tereddüt yaşanabilmektedir. Ancak halı yıkama ya da yeni halı alma gibi masraflar göz önünde bulundurulursa, halı örtüsü fiyatları oldukça uygundur. Siz de halı örtüsü satın almak için halı örtüsü fiyatlarını inceleyebilir, halınızın ebatlarına uygun şekilde hazırlanmasını sağlayabilirsiniz.