Halı-Yorgan-Stor Perdeleriniz Rize'de Güvenli Emin Ellerde

Halı-Yorgan-Stor Perdeleriniz Rize'de Güvenli Emin Ellerde
Halı, yorgan, battaniye, stor perdeler vb. ürünleriniz Rize’de Altunsu Halı Yıkama Fabrikası güvencesiyle evinizden alınıp temizlendikten sonra yeniden evinize teslim ediliyor.

Rze Altunsu Halı Yıkama Fabrikası, Rize’de müşterilerine sunmuş olduğu halı yıkama, stor zebra temizliği, perde temizliği, yorgan battaniye yıkama hizmeti ile kalite ve güveni ile halılarınız ücretsiz bir şekilde servisleriyle kapınızdan alıp, full otomatik makinalarda antibakteriyel şampuanlarla yıkandıktan sonra dışarıda toza ve pisliğe maruz kalmadan evinize teslim etmeye devam ediyor.

Tüm ürünlerin steril fabrika ortamında yıkanarak kurutma odalarında steril bir şekilde kuruması sağlanırken kesinlikle yerde yıkama yapılmayan ve havuz sistemi kullanılmayan fabrika olması en çok tercih edilen firmalar arasında yerini aldı.

Firmadan yapılan açıklamada, “Sizin halılarınızla başkasının halıları havuza atılıp yumuşaması için bekletilmemektedir. İşlemler profesyonel ekipler tarafında yapılmakta olup personeller hangi ürüne hangi işlemi yapılacağı konusunda deneyimlidirler. Ürünleriniz kesinlikle zarar görmemektedir ve garantilidir. Fabrikamızı tercih eden müşterilerimize teşekkür eder, tertemiz bir hayat yaşamanız dileğiyle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyarız.” Denildi.

İLETİŞİM BİLGİLERİ :

RZE ALTUNSU HALI YIKAMA FABRİKASI : 0464 246 26 26

Instagram : rzealtunsuhaliyikama

Facebook: rzealtunsuhaliyikamarize

www.rzealtunsuhaliyikamarizeweebly.com

rze-altunsu-hali-yikama-fabrikasi.jpgrze-altunsu-hali-yikama-fabrikasi--(3).jpgrze-altunsu-hali-yikama-fabrikasi--(1).jpgrze-altunsu-hali-yikama-fabrikasi--(5).jpgrze-altunsu-hali-yikama-fabrikasi--(6).jpg

rze-altunsu-hali-yikama-fabrikasi-53.jpg