Halil Bakırcı Taburcu Edildi

Halil Bakırcı Taburcu Edildi
Geçirdiği kaza sonucu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, taburcu edildi.

Başhekim Doç. Dr. Hasan Türüt, yaptığı açıklamada, 31 Mart Pazar günü yamaç paraşütü sırasında kaza geçiren Halil Bakırcı'nın hastanelerinde tedavi altına alındığını anımsattı.

Göğsünde hafif ezilme olduğu tespit edilen Bakırcı'nın tedavisinin tamamlanarak taburcu edildiğini ifade eden Türüt, "Bakırcı'nın sağlığıyla ilgili herhangi bir problem yok, evinde istirahat edecek" dedi.

halil-bakirci-taburcu-edildi-1.jpg

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, kendisini ziyarete gelip moral veren herkese teşekkür etti. “Belediye çalışanlarımıza Rize halkına, şahsıma göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Halil Bakırcı, tedavi sürecinde gördüğü ilgi den dolayı motivasyonunun arttığını, Rize ve Rizeliler için daha çok çalışarak yaşam kalitesini arttırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, hafta sonu eğitmeniyle kent merkezine bağlı Çorapçılar Mahallesi'nde bir tepeden yamaç paraşütüyle havalanmaya çalışırken yaklaşık 3-4 metrelik uçurumdan çay bahçesine düşmüştü.