Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin Resim Sergisi Valilik'te Açıldı

Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin Resim Sergisi Valilik'te Açıldı
Rize Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan resim sergisi Valilik binasında açıldı.

Rize Valisi Nurullah Çakır, Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçisi Bharathi Davina Wijeratne ve Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap ile birlikte Valilik girişinde, Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan resim sergisini açtı.

Yıl sonu etkinlikleri kapsamında Usta Öğreticilerden Emine Kuvvet'in öncülüğünde gerçekleştirilen sergisinin açılışında Vali Nurullah Çakır yaptığı konuşmada; Devletimiz örgün eğitimin yanında yaygın eğitime de çok büyük bir önem vermektedir. Yaygın eğitim kapsamında birçok faaliyet yürüttüklerini, bu eğitimlerin zamana ve yeni ihtiyaçlara göre değişiklik gösterdiğini ifade etti.

halk-egitimi-merkezi’nin-sergisine-renkli-acilis-1.jpg

Vali Çakır, “Hükümet Konağımızda böyle bir faaliyet gerçekleştirerek bir farkındalık oluşturmak ve Hükümet Konağına gelip giden vatandaşlarımıza bu farkındalığı ifade etme adına bu organizasyonu gerçekleştirdik” dedi.  Emeği geçenlere, katkı sağlayanlara, kursiyerlere, usta öğreticilere teşekkür eden Vali Çakır; Büyükelçi Wijeratne ve Rize Belediye Başkanı Prof.Dr.Reşat Kasap  ile birlikte eserlerin sergilendiği stantları tek tek gezerek, bilgi aldı.

halk-egitimi-merkezi’nin-sergisine-renkli-acilis-2.jpg

halk-egitimi-merkezi’nin-sergisine-renkli-acilis-3.jpg