Halk Ekmeği İsteyen Rizeliler’den Başkan Kasap’a Tam Destek

Halk Ekmeği İsteyen Rizeliler’den Başkan Kasap’a Tam Destek
Rize’de yaşanan ekmek ve pide fiyatlarındaki kriz dolayısıyla Rize Valisi Ersin Yazıcı ile Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın müdahalede bulunması Rizeliler'den tam destek gördü. Rizeliler şimdi halk ekmek uygulamasına geçilmesini istiyor.

Rize’de yaşanan ekmek ve pide fiyatlarındaki kriz dolayısıyla geri adım atmayan Rize Fırıncılar Odası’na karşı Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın “Ya fiyatları indirin yada 2 fırın kiralayıp halk ekmeği üretiriz” ifadesine Rizeliler tam destek vererek Başkan Kasap’tan Rize’de Halk Ekmek uygulamasını başlatmasını istedi.

Rize’de Ramazan ayının ilk günü itibariyle ekmek ve pide fiyatlarında yapılan zamların uygulanmaya başlanmasına yoğun tepki gösteren Rizeliler, Rize Fırıncılar Odası heyetinin dün (Pazartesi günü) Rize Valisi Ersin Yazıcı ile Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile yaptığı müzakereler sonucu fiyatlarda ve gramajlarda değişikliğe gidilecek olmasına rağmen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’tan Türkiye’nin birçok şehrinde uygulanmakta olan halk ekmek uygulamasını Rize’de başlatmasını istediler.

Rizeliler ayrıca Başkan Kasap’ın fırıncılara yönelik  “Ya fiyatları indirin yada 2 fırın kiralayıp halk ekmeği üretiriz” sözüne de tam destek verirken ve Başkan Kasap’a bu yöndeki destek çığ gibi büyürken, vatandaşlar Başkan Kasap’tan en kısa sürede halk ekmek uygulamasını başlatmasını da istediler.

Kısa sürede sosyal medyadan Başkan Kasap’a destek mesajları yağarken Rizeliler şimdi Rize’de halk ekmek uygulamasının başlamasını bekliyor.

İşte sosyal medyadan Başkan Kasap’a verilen o destek mesajları ile halk ekmek uygulamasının başlatılmasına yönelik mesajların bazıları:

112-001.jpg

rizeliler’den-baskan-kasap’a-tam-destek1-001.jpg