Halk Oyunları Ekibinden Vali Çakır'a Ziyaret

Halk Oyunları Ekibinden Vali Çakır'a Ziyaret
Rize Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları ekibi, Rize Valisi Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret ederek yeni projelerini paylaştı.

Rize Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Halk Oyunları Öğretmeni Murat Kopuz, "Yurtiçinde elde ettiğimiz başarılarla yurt dışındaki festivallere katılmaya hak kazandık. Bu başarıyı elde etmemizde bizlere yardımlarını esirgemeyen Valimiz Sayın Nurullah Çakır’a çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Vali Nurullah Çakır ise başarılarından dolayı tüm öğrencileri kutlayarak, yapılacak olan etkinliklerde başarılar diledi.

halk-oyunlari-ekibi-vali-cakir’i-ziyaret-etti-1.jpg

Ziyarette proje ve sergilenecek gösteri hakkında bilgiler veren Merkez Halk Eğitimi Halk Oyunları ekibi çalıştırıcısı Murat Kopuz; "Mayıs ayı içerisinde Bulgaristan’da yapılacak festivale katılarak, kültürümüzü tanıtma imkânı bulacağız" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakır ise; "Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz güzel bir proje yapmışlar. Türk Kültürünü ve buradaki folklorik faaliyetleri sergilemek, kültürlerarası diyaloğu geliştirmek ve öğrenciler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak için verdikleri uğraştan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.