Halkın Adamı Halkın İçinde

Halkın Adamı Halkın İçinde
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Belediyesi'nin iftar çadırındaki iftar yemeğine katıldı.

Meclis çalışmaları dışındaki zamanının büyük çoğunluğunu memleketinde hemşerileriyle beraber geçiren Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, beraberinde İl Başkanı Hikmet Ayar, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Rize İl Gençlik Kollarıyla, Rize Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına konuk oldu. Programa, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile bazı daire müdürleri de katıldı.

hasan-karal-iftar-cadirina-konuk-oldu-6.jpg

Dün akşamki iftar yemeğinde iftar çadırında oruç açan vatandaşlar yemeğini Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar'ın elinden aldı. İftar öncesi yemeklerin başına geçerek ikramda bulunan Karal ve Bakırcı yemek dağıtım işleminin ardından masaları gezerek vatandaşlarla bir süre sohbet etti oruçlarını vatandaşla beraber açtı.

hasan-karal-iftar-cadirina-konuk-oldu-5.jpg

Öte yandan leziz ev yemeklerini aratmayan bir menüsüyle her akşam faklı yemek çeşitleriyle vatandaşa hizmet veren Rize Belediyesi İftar çadırından vatandaşın memnuniyeti ön planda tutuluyor.

hasan-karal-iftar-cadirina-konuk-oldu-1.jpg

hasan-karal-iftar-cadirina-konuk-oldu-3.20130718111222.jpg

hasan-karal-iftar-cadirina-konuk-oldu-7.jpg

hasan-karal-iftar-cadirina-konuk-oldu-2.jpg