Halkın Adamı Rize'de Halkın İçinde

Halkın Adamı Rize'de Halkın İçinde
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri İle birlikte Rize’nin köylerine ziyarette bulunmaya ve halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’nin bütün köylerini gezeceğim açıklamasının ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geride bıraktığımız gün Salarha bölgesinde bulunan Karal, burada Dörtyol köyü ile civar köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi ve bir takım incelemelerde bulundu.

Dörtyol köyünde vatandaşların evlerine misafir olan Karal, daha sonra Sütlüce köyüne geçerek restore çalışmaları başlatılan Sütlüce Merkez Camisini inceledi. Buradaki incelemelerinin ardından Dörtyol Cami dağında yeni hizmete giren Rize İl Müftülüğü Cami Dağı Köyü Merkez Kuran Kursunu ziyaret eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve beraberindeki heyet burada Kuran Kursu Öğretim Görevlisi İsmail Durmuş’tan yapımı tamamlanan ve hizmete giren Kuran Kursu hakkında bilgiler aldı.

hasan-karal-rizede-.jpg

Dörtyol Köyünde vatandaşlar ile buluşan Karal “Köylerimizi gezmeye devam ediyoruz. Tabi ki köylerimizde bulunan vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu yoğun ilgiden ve köylerimizde oluşan yeni hizmet alanlarını gördükçe mutlu oluyoruz. İnşallah önümüzdeki aylarda Rize’mizin tüm köylerini gezip özellikle köyde sabit yaşayan vatandaşlarımızla oturup tavsiye ve problemlerini dinlemeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Karal ve beraberindeki heyet ziyaretlerine Dörtyol Cami Dağı Çaykur Çay fabrikasına geçerek devam etti. Burada Dörtyollu vatandaşlar ile yaklaşık iki saat boyunca sohbet ederek vatandaşların problemlerini ve önerilerini dinledi.

hasan-karal-rizede-2.20130107184424.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Dörtyol’dan ayrılırken uğradığı TOBB Fen Lisesinde ise öğrenciler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaştı. TOBB Fen Lisesi Okul Müdürü Aykut İlhan’dan okul hakkında kısa bir brifing alan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, daha sonra Yolveren, Yenigüzelköy ve Zincirli Köprü bölgelerini ziyaret ettikten sonra programını tamamladı.

hasan-karal-rizede-6.jpg

hasan-karal-rizede-3.20130107184436.jpg

hasan-karal-rizede-4.20130107184446.jpg

hasan-karal-rizede-5.20130107184455.jpg