Hamile Eşini Öldürdü Kaza Dedi

Hamile Eşini Öldürdü Kaza Dedi
İzmir'in Konak ilçesinde, kız kardeşinin sevdiği kişiye kaçmasına yardımcı olduğu iddiasıyla dini nikahlı eşi Damla Şenler'i pompalı tüfekle başından vurarak öldüren zanlı adliyeye sevk edildi.

Yenişehir'de kız kardeşinin sevdiği kişiye kaçmasına yardım ettiği gerekçesiyle 2 aylık hamile olan resmi nikahsız eşi, 24 yaşındaki Damla Şenler'i, 2 çocuğun önünde av tüfeğiyle vurup öldüren 25 yaşındaki Hakan Eceler, adliyeye sevkedildi.

Olay, gece Konak ilçesi Yenişehir semtinde bir evde meydana geldi. İddialara göre, hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Hakan E., yedi yıllık dini nikahlı eşi Damla Şenler'in kız kardeşinin sevdiği kişiye kaçması için yardımcı olduğu iddiasını duyunca sinirlendi. Eşi Damla'nın kayınpederinin evinde olduğunu öğrenen Hakan E., kayınpederinin evine pompalı tüfekle gitti.

Hakan E., kayınpederi Osman Şenler, kayınvalidesi Sibel Şenler ve 5 yaşındaki oğlu ile 6 aylık kızı önünde eşi Damla Şenler'i başından vurarak ara sokaklara kaçtı. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öldürülen genç kadının iki aylık hamile olduğu öğrenildi.

damla-senler.jpg

Polis, olay sonrası kaçan zanlı Hakan E.'yi kısa süre sonra yakaladı. Hakan E, Cinayet Büro amirliğindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlının polisteki ifadesinde, bir süreden bu yana aralarında sorunlar bulunan resmi nikahsız eşini almak için babasının evine gittiğini, barışmalarına izin verilmemesi üzerine tartışma çıktığını, alkollü olduğu için kazayla elindeki tüfeğin tetiğine basınca eşinin vurulduğunu söylediği öğrenildi. H.E., işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.

hakan-e..jpg