Hamit Altıntop satış listesinde

Hamit Altıntop satış listesinde
Alman devi Bayern Münih, F.Bahçe ve Galatasaray'ın gündeminden hiç düşmeyen Milli futbolcu Hamit Altıntop'u satış listesine koydu.

Bayern Münih’ten ayrılmak isteyen Hamit Altıntop’un, Ocak ayında takımdan ayrılmak için yönetime başvurduğu ifade edildi.

Genel Menajer Uli Hoeness ve Sportif Direktör Nerlinger ile görüşen Hamit Altıntop’un, takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Yönetimin bu isteğe olumlu cevap verdiği ileri sürülürken, milli oyuncunun satış listesine konulduğu ifade edildi.

Düzenli olarak takımda yer bulamamaktan yakınan Hamit, “Takıma istediğim kadar katkıda katkıda bulunamıyorum. Birkaç farklı mevkide oynayabilmeme rağmen hocamın bana şans vermemesine kızıyorum. Düzenli olarak oynamaya hakkım olduğunu düşünüyorum” dedi.

Hamit’e transfer kolaylığı sağlayacaklarını ifade eden Hoeness, “Ribery, Robben, Schweinsteiger ve Müler gibi oyuncular, Hamit’in takımda yer almasını zorlaştırıyor. Ona istediği kolaylığı sağlarız” dedi.

Bayern Münih ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncu, Ocak ayında bedelsiz olarak takımdan ayrılmak istiyor.