Handüzü Şenlenecek

Handüzü Şenlenecek
Bu yıl 9.su yapılması planlanan Handüzü Yaylası Şenliği, sponsor bulunamamasından dolayı Güneysu Belediyesi tarafından yapılamamış olsa da, bir grup girişimci sayesinde Handüzü Yaylası şenlenecek...

İlk başta sadece küçük çaplı bir piknik olarak düzenlenen organizasyon, kısa sürede destek vermek isteyenler sayesinde büyük bir organizasyona dönüşüyor.

Handüzü Yaylası’nın bu yıl vatandaşlardan mahrum bırakılmamasını ve Handüzü Şenliği’ni yaşatmak adına organizasyonu düzenlemek isteyen girişimciler, duyurusu tam olarak yapılmadığı halde festivali duyan kişilerin memnuniyetle festivale katılacaklarını söylediklerini belirttiler.

olay53.com haber sitemizin de içinde bulunduğu ve Handüzü Yaylası Kültür Çevre ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği ile Rize’den yayın yapan yerel internet sitelerinin katkılarıyla 16 Ağustos Pazar günü düzenlenecek Handüzü Yaylası Festivali’nde Murat Köse, Hüseyin Erbaş, Ayhan Taşkıran, Mehmet Güney, İsmail Ceylan, Hayalhan ve sürpriz sanatçılar yer alacak ve festivalde bol bol horon oynanacak. 

Güneysu Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği, Orçay, Ritaş, Karali Çay, Selamet İnşaat ve Pehlivan Otogaz’ın sponsor olduğu festival için otobüsler sabah saat 09:00’da Atatürk Meydanı PTT önünden kalkacak.

Piknik havasında geçmesi planlanan festivale katılmak isteyenler, yiyecek ve içeceklerini getirebilecekleri gibi, kavurma ikramının yanı sıra kurulacak olan çay standlarından bol bol çay içebilecekler.

İrtibat Telefon:0533 684 59 56 - 0535 456 62 39 

7831