Handüzü’nde AK Şenlik

Handüzü’nde AK Şenlik
Rize’nin Güneysu İlçesi’ne bağlı Handüzü Yaylası Rize Ak Parti İl ve ilçe teşkilatlarına ev sahipliği yaptı.

Ak Parti Rize İl Teşkilatı tarafından düzenlenen dayanışma ve kaynaşma pikniği Handüzü Yaylasında yapıldı.

İl ve İlçe teşkilatlarının tamamının katıldığı piknik kısa sürede şenliğe dönüştü. Pikniğe, Ak Parti Rize Milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu da katılım gösterdi. Dayanışma pikniğinde, Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Güneysu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Minder ve Güneysu İlçe Başkanı Abdurrahim Erdoğan ve diğer ilçe başkanları da yer aldı.

AK Parti Rize Milletvekilleri Lütfi Çırakoğlu ve Ali Bayramoğlu’nun yanı sıra, dayanışma pikniğinin düzenlenmesinde emeği geçen Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve Güneysu İlçe Başkanı Abdurrahman Erdoğan pikniğe katılanlara Ak Parti otobüsünün üzerine çıkarak seslendi.

7315

Ak Parti Rize Milletvekillerinden Ali Bayramoğlu, Handüzü Yaylasında pikniğe katılanlara yönelik yaptığı konuşmada Parti içi dayanışmanın önemine değindi. Birlik ve beraberlikten ayrılmamanın gerektiğini ifade eden Ak Parti Rize Milletvekillerinden Lütfi Çırakoğlu ise Handüzü Yaylasının güzelliğine hayran kaldığını ifade ederek, Pikniğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Dayanışma Pikniği’nin yapılmasına ön ayak olan AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal ise Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatları olarak dayanışma organizasyonlarının devam edeceğini ifade ederek, “Handüzü yaylasında yapılan piknik elbetteki güzelliklerin devamına işaret etmektedir. Bu tip organizasyonları sık sık yapmayı planlıyoruz. Handüzü yaylasında sorunsuz şekilde alt yapı çalışmalarını yapan ve bu günü yaşamamıza vesile olan Güneysu Belediye Başkanımız Ahmet Minder’e de teşekkür ediyorum” dedi.

Handüzü Yaylası’nın Rize İl Merkezi’ne en yakın yayla konumunda bulunduğunu dikkat çeken Ahmet Minder ise pikniğe katılan herkese teşekkür ettiğini ifade etti. Böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Minder; “Handüzü yaylasından başka Rize İl Sınırları içerisinde il ve ilçe merkezinden yaylaya kadar yolları betonlanmış başka yayla bulunmamaktadır. Handüzü Yaylası, konumu, güzelliği ve ulaşım kolaylığı itibarı ile Karadeniz’in sayılı yaylalarından birisidir” dedi. 

Konuşmaların ardından Handüzü Yaylası’nı dolaşan Ak Parti Rize Milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu ile Ak Parti Teşkilatı pikniğe katılanlar ile kemençe ve tulum eşliğinde horon oynadı.

7314

Festival alanı Handüzü Yaylası AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan posterleri ile süslenirken, Ak Parti İl Kadın Kollarının hazırlamış oldukları yöresel yemekler Milletvekilleri ve pikniğe katılanlar tarafından beğenildi.