Hapeloğlu Avm Bir Tık Ötenizde

Hapeloğlu Avm Bir Tık Ötenizde
Rize'de sanal market üzerinden alışveriş yapma dönemi başladı.

Rize'de yıllarca faaliyet gösteren, gıda, temizlik, kozmetik, bijuteri, zücaciye, hediyelik eşya, çocuk dünyası, kadın-erkek giyim, kafeterya ve oyun parkı kategorilerinde müşterilerine en iyi hizmeti sunan Hapeloğlu Alışveriş Merkezi, www.hapeloglu.com sitesi üzerinden vatandaşlar sanal ortamda alışveriş yapma imkanı sunuyor.

Hapeloğlu Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali Hapeloğlu, “Bir tıkla kapınızda” sloganıyla www.hapeloglu.com sitesiyle Rize'ye hizmet vereceklerini, bir markette aradığınız her türlü ürünü, en uygun fiyatlarla ve siteye özel kampanyalarla alabileceklerini söyledi.

Uygulamayı tüketici yönlendirmesiyle hazırladıklarını dile getiren Hapeloğlu, “Başta çalışan kadınlar olmak üzere markete alışverişe gitmeye vakti olmayanlar için zamandan tasarruf sağlanacağını belirterek, tüketicilerimizin olduğu her yerde olmak istiyoruz. Teknolojinin kolaylıklarını müşterilerimizin hizmetine sunmaktan mutluyuz.” diye konuştu.

rize-hapeloglu.jpg

Kişisel bakım, kozmetik, anne-bebek, deterjan-temizlik-kağıt, gıda-şekerleme, et-balık, meyve-sebze, süt-kahvaltılık, içecek ve gıda dışı kategorilerinde binlerce ürünün sunulduğu sitede, özellikle, şarküteri, meyve-sebze, unlu mamuller gibi taze ürünler, titiz bir şekilde seçilerek hapeloglu.com müşterilerine ulaştırılıyor. hapeloglu.com'dan sipariş veren müşteriler, ürünlerini aynı gün teslim alıyor