Hapeloğlu AVM Portakallık Şubesi Hizmete Açıldı

Hapeloğlu AVM Portakallık Şubesi Hizmete Açıldı
Rize’de alışveriş merkezlerinin öncü kuruluşlarından Hapeloğlu AVM’nin Portakallık Şubesi hizmete açıldı.

Hapeloğlu Alışveriş Merkezi, Menderes Bulvarı güzergahı üzerinde Portakallık Mahallesinde yeni yerini hizmete açtı.

Açılış nedeniyle düzenlenen törene, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

hapeloglu-avm-portakallik-subesi-hizmete-acildi-(4).jpg

Açılış öncesi Milletvekili Avcı, yaptığı konuşmada Hapeloğlu Şirketler Gurubu’nun Rize’de hizmet sektöründe önemli bir yeri bulunduğunu belirterek, açılan mağazanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

hapeloglu-avm-portakallik-subesi-hizmete-acildi-(5).jpg

Hapeloğlu Şirketler Gurubu adına Yönetim Kurulu Üyesi Emre Hapeloğlu ise yarım yüzyıla yaklaşan mazilerinde Rize’ye hizmet etmekten onur duyduklarını kaydederek, profesyonellikten taviz vermeden hizmet vermeye de devam edeceklerini söyledi.

Yönetim Kurulu Üyesi Emre Hapeloğlu, ayrıca, Hapeloğlu ismini Rize’de marka yapan tüm Rizeli hemşehrilerine de gösterdikleri teveccüh dolayısıyla teşekkür ederek, kendilerinin de bu teveccühe layık olmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

emre-hapeloglu-001.jpg

Konuşmaların ve İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın yaptırdığı duanın ardından açılış kurdelası protokol üyeleri ve işyeri sahiplerince kesildi. Açılışın ardından ise mağaza gezildi.

1500 metre kare kullanım alanı ile gıda, temizlik ve züccaciye departmanlarındaki binlerce ürünle hizmet verecek olan mağazanın ayrıca 1000 metrekare otopark alanı bulunuyor.

hapeloglu-avm-portakallik-subesi-hizmete-acildi-(2).jpghapeloglu-avm-portakallik-subesi-hizmete-acildi-(7).jpghapeloglu-avm-portakallik-subesi-hizmete-acildi-(6).jpg

hapeloglu-avm.jpg

hapeloglu-rize-003.jpg

hapeloglu-avm-portakallik-subesi-hizmete-acildi.jpghapeloglu-avm-portakallik-subesi-hizmete-acildi-(1).jpghapeloglu-avm-portakallik-subesi-hizmete-acildi-(3).jpg

karadeniz-matbaasi-023.jpg