Hari Vukas: “Bu maçı bizim en kısa zamanda unutmamız lazım"

Hari Vukas: “Bu maçı bizim en kısa zamanda unutmamız lazım"
Mondihome Kayserispor, Rize deplasmanında Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup oldu. Mondihome Kayserispor Yardımcı antrenörü Hari Vukas, bu maçı en kısa zamanda unutmaları ve bir sonraki maça odaklanmaları gerektiğini söyledi.

Mondihome Kayserispor Yardımcı antrenörü Hari Vukas, Türkiye Ligi'nde her maçın zor olduğunu ve maç maç ilerleyerek ligi bitirecekleri noktayı görebileceklerini de vurguladığı açıklamasında şöyle konuştu: “Öncelikle olarak Rizespor takımını tebrik etmek istiyorum bugünkü galibiyetlerinden dolayı. Sahada bizden bugün daha agresiftiler. Biz ise istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık diyebilirim. En kısa zamanda bu maçı unutmamız gerekiyor ve bir sonraki maça odaklanmamız ve bundan daha iyisini sergilememiz gerekiyor. Bu maçlar mücadele gücü yüksek maçlar olur. Rakibimiz de bu mücadele kısmında bizden daha iyiydi. Çok fazla geçiş oldu. Dolayısıyla bu maçı bizim en kısa zamanda unutmamız lazım. Türkiye Liginde her maç hakikaten zor. Her maça odaklanmanız gerekiyor, mücadele etmeniz gerekiyor. Ve bu performansı, mücadeleyi sahaya yansıtmanız gerekiyor. Bence yukarıya yada aşağıya bakmaktan ziyadede bizim maç maç odaklanmamız lazım. Önümüzdeki maçlarda göstereceğimiz performans ligi bitireceğimiz noktada daha belirleyici olacaktır."

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.