HAS Parti'den Taziye Mesajı

HAS Parti'den Taziye Mesajı
Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Rize İl Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu, Tümsiad Rize Kurucu Başkanı İsmail Yılmaz'ın hayatını kaybetmesi dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

HAS Parti Rize İl Teşkilatı adına üzüntülerini belirten taziye mesajı yayımlayan HAS Parti Rize İl Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu; mesajında şunları kaydetti: Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Rize Şubesi'nin Kurucu Başkanı ve aynı zamanda İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Rize'nin sevilen esnaflarından, Yılmaz Elektrik'in sahiplerinden İsmail Yılmaz'ın geçirmiş olduğu kalp krizi sonrasında hayatını kaybetmiş olduğunu derin bir teessürle öğrendim.

Yılmaz'ın vefatının bizi ve tüm Rize'yi derinden üzdüğüne inanıyor ve bu vesile ile kendisine Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesi, Tümsiad camiası ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Kendisi ufku geniş, hiç kimseyi kırmayan değerli bir insan idi. Ben şahsım ve partim adına kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar diliyor ve kendisini saygı ile anıyorum.