Hasan Karal Dur Durak Bilmiyor

Hasan Karal Dur Durak Bilmiyor
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, siyasete atıldığı Ak Parti İl Başkanlığı döneminden itibaren başladığı hizmet anlayışına dur durak demeden hızlı bir şekilde devam ediyor.

Gecesini gündüzünü Rize'ye hizmete adayan Karal, Rize'nin tüm köylerini dolaşarak vatandaşlarla birebir görüşmek istediğini söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Güneysu ilçesine bağlı Dumankaya, Yeşil Köy ve Ballıdere Köylerini ziyaret Ederek, Rize'deki bütün köylere gitmek istediğini ve köylerdeki vatandaşlarla oturup birebir görüşmek istediğini söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Rize'nin Güneysu İlçesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek bazı toplantılar gerçekleştirdi.

AK Parti Rize Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan'ın ev sahipliği yaptığı programda Karal, ilk olarak Güneysu Belediyesi Konferans Salonunda AK Parti Güneysu İlçe Teşkilatı Üyeleri ve vatandaşlar ile bir araya gelerek, Rize'de gelinen nokta ve sürdürülen projeler hakkında bir sohbet gerçekleştirdi.

hasan-karal-guneysuda-3.jpg

Gerçekleşen sohbette Karal, "Bugün burada Başbakanımızın baba ocağında sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Teşkilatımızın kopmayan ve bunla birlikte oluşan sağlam kenetlenme olgusu bizlerin çalışmalarına da yansıyor. Nitekim bu birliktelikle beraber gelen hizmetler ortada. Rize'de eğer güzel çalışmalar doğuyorsa, bu güzelliğin alt yapısını oluşturan temel taşlar vardır. AK Parti Ailesi olarak bu görevi layığı ile yerine getiriyoruz" dedi.

Buradaki konuşmasına devam eden Karal, Ankara ve Rize nabzını değerlendirerek başta Ovit ve Güney Çevre Yolu olmak üzere ilçe yollarımızda devam eden çalışmalardan ve şehrimizin eğitim ve sağlık açısından geldiği noktayı katılımcılar ile paylaşarak bir durum değerlendirmesi gerçekleştirdi ve daha sonra dinleyicilerinde katılımıyla sohbeti soru-cevap haline getirerek konuşmasını tamamladı.

hasan-karal-guneysuda-2.jpg

Gerçekleşen sohbetin ardından Rize'mizdeki bütün köyleri dolaşacağını ve köylerde yaşayan bütün vatandaşlarımızla görüşmek istediğini söyleyen Karal, Güneysu Belediyesi Konferans Salonundan ayrılarak sırası ile Güneysu Dumankaya, Yeşil köy ve Ballıdere köylerini ziyaret etti ve gittiği köylerde başta köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek vatandaşlar ile sohbette bulundu.

hasan-karal-guneysuda-1.jpg

hasan-karal-guneysuda-4.jpg

hasan-karal-guneysuda-5.jpg

hasan-karal-guneysuda-7.jpg