Hasan Karal, “Gelişen ve Kalkınan Yeni Türkiye’yi İstiyoruz”

Hasan Karal, “Gelişen ve Kalkınan Yeni Türkiye’yi İstiyoruz”
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, seçim çalışmaları kapsamında Rize’nin Hemşin ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Hemşin’de yapılan yatırımları inceleyen Karal, esnafı ziyaret ederek istek ve sorunları dinledi.

Hemşin ziyaretinde Karal’a,  Hemşin Belediye Başkanı Halim Bekar, İl yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti Hemşin İlçe Başkanı Mehmet Mataracı eşlik etti. Karal, ziyaretinde vatandaşlara yapmış olduğu konuşmada, Türkiye’nin 7 Haziran Genel Seçimleri’nde eski Türkiye mi yoksa yeni, gelişen, büyüyen ve kalkınan Türkiye mi kararını vereceklerini söyledi.

milletvekili-hasan-karal-secim-calismalari-kapsaminda-rize’nin-hemsin-ilcesinde-vatandaslarla-bir-araya-geldi2.jpg

TÜRKİYE’NİN BAŞLATMIŞ OLDUĞU KALKINMA HAMLESİNE “EVET”

Türkiye’nin eski günlerine tekrar geri dönmesini istemediklerini belirten Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, “7 Haziran’da verilecek olan karar eski Türkiye ve yeni Türkiye kararı olacaktır. Türkiye’nin eski günlere dönüşüne evet mi? Yoksa Türkiye’nin başlatmış olduğu bu kalkınma ve ilerleme hamlesinin devamına evet mi? Biz tekrar eski günlere dönmek istemiyoruz. Türkiye’nin o eski karanlık günlerine, koalisyonların ülkeye çektirdiği o ızdıraplara tekrar dönmek istemiyoruz. İhracatımızın devraldığımız dönemki rakamlarına tekrar dönmesini arzu etmiyoruz. Ekonomide, sağlıkta ve sosyal yaşantıda ülkemizin geriye gidişini değil daha da ileriye gitmesini arzu ediyoruz. İnsanlarımız bu ülkede artık ilaç kuyruklarında beklesin, hastane kapılarında sürünsün ve hastanelerde ameliyat parası verebilmek adına adeta birbiriyle doktor yarışına girsin istemiyoruz” dedi.

milletvekili-hasan-karal-secim-calismalari-kapsaminda-rize’nin-hemsin-ilcesinde-vatandaslarla-bir-araya-geldi2.jpg

2023’TE HEDEF DÜNYANIN EN GÜÇLÜ 10 EKONOMİSİNDEN BİRİ OLMAK

Karal,  “2002 yılında dünyanın en güçlü 26’ncı ekonomisiydik bunu 17’nciye kadar çıkardık. Şimdi hedefimiz 2023’te Allah’ın izniyle Türkiye’yi dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden bir tanesi yapmaktır. Bunu hep beraber başaracağız” diye konuştu.

milletvekili-hasan-karal-secim-calismalari-kapsaminda-rize’nin-hemsin-ilcesinde-vatandaslarla-bir-araya-geldi4.jpg

milletvekili-hasan-karal-secim-calismalari-kapsaminda-rize’nin-hemsin-ilcesinde-vatandaslarla-bir-araya-geldi-1.jpg