Hasan Karal, Gençlik Kollarıyla Bir Araya Geldi

Hasan Karal, Gençlik Kollarıyla Bir Araya Geldi
Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Gençlik Kolları yönetimiyle bir araya geldi.

Rize Öğretmenler Evinde gerçekleşen toplantıya İl Başkan Yardımcıları Osman Karavin, İsmail Kosif, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah  Oğuz Hut ve yönetimi  katıldı.

Gençlik kolları yeni yönetimi kollarıyla ilk kez toplantı yapan Karal, gençlik kolları yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanıştı. Karal, kendi özgeçmişi ve AK Parti’nin Rize'de kuruluşundan bugüne kadar geçen süre hakkında bilgiler vererek tecrübelerini paylaştı.

hasan-karal-genclik-kollariyla-bir-araya-geldi-1.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasette gençlere verdiği  öneme değinen ve siyasette başarılı olmak için bilgili ve donanımlı olmanın çok önemli olduğunu ifade eden Rize Milletvekili Karal, konuşmasının devamında şunları kaydetti: Doğal liderimiz Recep Tayyip Erdoğan gençlere çok önem veren, gençlerin önünü açmak isteyen ve siyasette gençlerin söz sahibi olmasını arzulayan bir insandır. Mesela beni 28 yaşında il başkanı yaptı. Bu sıralarda bulunurken zamanınızı çok iyi değerlendirin. Bunun yegâne cevabı var çok okuyacaksınız. Dünyayı iyi takip edin. Dünyanın konjonktürünü yakından takip edin ve izleyin. Kitap, gazete, okuyun dergi okuyun. Dünyayı yakından takip ederek kendimizi geleceğe hazırlamalıyız. AK Parti’nin en önemli vizyonu ve misyonu budur. Dünyayla bütünleşen, Dünyayı kucaklayan, kendi kabuklarını kırmış, kendi ülke sınırlarına sıkışmış  değil, dünyanın  her yerine nüfuz edebilme  becerisini  ve meleksini  gösterebilen  bir  siyasi  anlayışı ortaya koymaya çalışıyoruz. Onun için Cumhurbaşkanımız ve başbakanımız devamlı olarak dünyayı dolaşıyorlar. Her gittikleri ülkelere evrensel mesajlarımızı iletmeye çalışıyorlar.

hasan-karal-genclik-kollariyla-bir-araya-geldi-2.jpg