Hasan Karal Köy Köy Dolaşıyor

Hasan Karal Köy Köy Dolaşıyor
Rize Milletvekili Hasan Karal, köy ziyaretleri kapsamında Fındıklı ilçesi Ihlamurlu Köyü ve Çınarlı Köyünü ziyaret etti.

Köy ziyaretlerine devam eden Rize Milletvekili Hasan Karal, beraberinde Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Hemşin Belediye Başkanı Halim Bekar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu ve il genel meclis üyeleriyle birlikte Fındıklı'nın Ihlamurlu Köyü ve Çınarlı Köyünü ziyaret etti. Köy halkıyla bir araya gelen Karal, muhtarlardan köy hakkında bilgiler aldı. Vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.

hasan-karal-koy-koy-dolasiyor-1.jpg

Rize'de ve Türkiye'de yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler vererek AK Parti İktidarı öncesi Türkiye ve AK Parti İktidarı sonrası Türkiye'ye dikkat çeken Karal, AK Parti iktidarıyla birlikte il özel idaresi öncülüğünde köylere yapılan yatırımların ve hizmetlerin kalite kazandığını ve arttığını belirtti. Karal, ayrıca, vatandaşların ülke gündemi ve güncel konuları hakkındaki sorularını da cevapladı.

hasan-karal-koy-koy-dolasiyor-2.jpg

Karal, köy ziyaretleri sonrası Fındıklı'da yapılan imam hatip lisesi inşaat alanına giderek buradaki çalışmaları yerinde inceledi. Yüklenici firma yetkililerinde binasının son durumu hakkında bilgiler aldı.

hasan-karal-koy-koy-dolasiyor-3.jpg

hasan-karal-koy-koy-dolasiyor-4.jpg