Hasan Karal: "Lider tamam. Adres, DEVA Partisi"

Hasan Karal: "Lider tamam. Adres, DEVA Partisi"
DEVA Partili Hasan Karal, Cumhuriyet tarihinin aralıksız en uzun süre Bakanlık yapmış kişisi olmasına rağmen hiç kimsenin arkasından yolsuzluk ve usulsüzlükten bahsedemeyeceği bir lidere sahip olduklarını belirterek "lider tamam. Adres, DEVA Partisi" dedi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, Rize'de yaptığı konuşmada, partisinin bütün Türkiye'yi kucaklayan, hiç kimseyi dışarda bırakmayan, 85 milyonu beraberce ele alan bir siyasi programa sahip olduğunu belirterek, “Bu ülkenin geleceğini inşa etmek için yola çıkan bir parti olarak Türkiye’nin her tarafında seçimlere gireceğiz. Bu seçimlerde seçmenimiz sandığa gittiği zaman bütün oy pusulalarında DEVA Partisinin ismini görecek.” dedi.

Yerel seçim çalışmalarına katılmak üzere memleketi Rize’ye gelen Karal, partisinin il başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin geleceğine damga vuracak, geleceğin Türkiye'sini inşa edecek olan bir siyasi hareketin mensupları olduklarını söyleyen Karal, DEVA Partisi'nin Türkiye'nin geleceği için doğru bir adres olduğunu belirterek, "Cumhuriyet tarihinin aralıksız en uzun süre Bakanlık yapmış kişisi olmasına rağmen sırtında zerre kadar kamburu olmayan bir Genel Başkanımız var. Sayın Ali Babacan, 11 sene ekonomiyi yönetti, 2 yıl Dışişleri Bakanlığı yaptı, Avrupa Birliği Başmüzakereciliği yaptı, yıllarca katrilyonlara imza attı. Ancak hiç kimse arkasından zerre kadar bir kuruş yolsuzluk ve usulsüzlükten bahsedemez. Dolayısıyla lider tamam. Adres, DEVA Partisi. Program, çok doğru bir program. Onun için Türkiye'nin geleceğine yön verecek olan, geleceğin Türkiye'sini inşa edecek olan kadrolar DEVA kadrolarıdır." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin belli bir bölgesine, ideolojisine veya zihniyetine yönelik siyaset yapmayacaklarını, ülkenin tamamına, 85 milyonun huzuru, refahı ve geleceği için çalışmalar yürüteceklerini vurgulayan Karal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkemizi girdiği bu girdaptan, içinde bulunduğu vahim durumdan çıkarabilmek, hukukun, adaletin, hakkaniyetin daha çok hakim olduğu, ekonomik refahın daha çok hissedildiği, daha demokrat bir ülke yapabilmek için hepimiz seferber olduk ve var gücümüzle mücadele ediyoruz. Günübirlik bir parti değiliz. Biz bu ülkede inşallah uzun yıllar hizmet edeceğiz. Onun için yerel seçimlerde Türkiye'nin her tarafında seçimlere gireceğiz. Seçmenimiz sandığa gittiği zaman oy pusulasında DEVA Partisinin ismini görecek. Bütün illerimizde, ilçelerimizde DEVA Partimizin adaylarıyla seçimlere gireceğiz ve milletimizin takdirine kendimizi sunacağız. Yerel seçimler bittikten sonra mücadeleye devam edeceğiz ve genel seçimlerle ilgili stratejilerimizi geliştirmeye devam edeceğiz."

Türkiye'nin devlet yönetimi, ekonomik kurumlar ve sosyal politikalar açısında büyük bir hüsran yaşadığını, buna bağlı olarak yerel seçimlerde milletin iktidar partisine ciddi bir uyarıda bulunacağına inandıklarını bildiren Karal, DEVA Partisi olarak tüm kadrolarıyla sahada olacaklarının altını çizdi. Karal, "Bu seçimde milletimizin iktidara ciddi bir uyarı ortaya koymasını bekliyoruz. İnşallah ondan sonraki ilk Genel Seçimlerde de milletimizden ülkemizi yeni, dipdiri, taptaze, güvenilir, ehliyetli ve liyakatlı DEVA kadrolarına, geçmişteki başarılarıyla kendini kanıtlamış kadrolara teslim etmesini isteyeceğiz. İşimiz kolay değil ama hep arazide olacağız. Daha zengin, daha müreffeh, daha kucaklayıcı, hoşgörünün ve sevginin hakim olduğu bir Türkiye'de buluşacağız." ifadelerini kullandı.

hasan-karal-rizede-1.jpg

hasan-karal-rizede-2.jpg

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15 Yorum